Magazin

Demet Akbağ, Sıla, Beren Saat mart ayına damga vurdu!

Medya Takip Merkezi’nin (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı mart ayı magazin raporu açıklandı. MTM, Mart ayı boyunca ünlülerin yaşadığı olayları ve konuşulan başlıkları ele aldı. Yapılan araştırmaya göre 20 senelik eşi Zafer Çika’yı geçirdiği trafik kazası sonucu kaybeden Demet Akbağ, medyada hakkında en çok haberin bulunduğu isim oldu. Acun Ilıcalı, en çok konuşulan ünlü isimler listesinin ikinci sırasında yer alırken, onu Ahmet Kural ile süren davası ve Hazer Amani ile kafaları karıştıran yakınlaşmasıyla gündemden düşmeyen Sıla Gençoğlu takip etti.

Demet Akbağ’ın acı kaybı medyada geniş yankı buldu

Geçtiğimiz ay sanat, magazin ve spor camiası, ünlü oyuncu Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika’nın ölüm haberiyle sarsıldı. İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Zafer Çika’nın vefatı yakın dostlarını ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla Çika’ya veda etti. 20 senelik eşini kaybetmenin acısını yaşayan usta oyuncu Demet Akbağ, mart aynda 6 bin 694 haberin konusu oldu.

Sıla ile Hazer Amani arasındaki yakınlaşma konuşulmaya devam ediyor

Hazer Amani ile Sıla Gençoğlu, 17 Ocak’ta şarkıcının otomobilinin içinde samimi bir halde görüntülenmişti. Amani, Sıla ile arasında bir şey olmadığını ve bir proje için görüştüklerini söylemişti. İki tarafın da üstü kapalı cevaplar vererek olaya açıklık getirmemesiyle büyüyen iddialara göre, 5 yıllık eşi Deniz Mumcuoğlu’ndan boşanan Hazer Amani şarkıcı Sıla ile aynı evde yaşamaya başladı. Özel hayatındaki çarpıcı gelişmelerle konuşulan Sıla, geçtiğimiz ayın 5 bin 81 haberle medyada en çok haberi bulunan isimlerinden oldu.

Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanma iddialarıyla gündemdeydi

2014 yılında Amerika’da evlenen şarkıcı Kenan Doğulu ile Beren Saat’in evliliğinde uzun süredir kriz yaşandığı iddia ediliyordu. İkili arasındaki son boşanma söylentisi ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Çift konuyla ilgili sessizliğini korurken, Saat’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar dedikoduları alevlendiriyordu. Beren Saat’in Instagram’da yaptığı “En hüzünlü doğum günüm” paylaşımı, Beren Saat-Kenan Doğulu evliliğinde sona gelindiği dedikodularına yol açmıştı. Önce Kenan Doğulu, ardından Beren Saat’ten iddialara yalanlama geldi. Öte yandan Netflix’in yeni dizisinde Urfa Göbeklitepe’de yaşayan ‘Atiye’ adlı özel güçleri olan bir kadını canlandıracağı öğrenilen Beren Saat, MTM’nin mart ayı raporuna göre medyada 4 bin 329 haberle konuşuldu.

Kadir İnanır Altın Yılını ‘Kapı ‘filmi ile kutluyor!

Kadir İnanır, kariyerinin 50’nci yılını Nihat Durak’ın yönettiği, başrollerini Vahide Perçin, Aybüke Pusat, Timur Acar ve Erdal Beşikçioğlu ile paylaştığı ‘Kapı’ ile kutluyor.
Türk sinemasının ‘Tatar Ramazan’ı, ‘İlyas’ı, ‘İmrahorlu Kadir’i, ‘Deli Kadir’i, ‘Kara Davut’u, ‘Arap Abdo’su, ‘Karadağlı Rıza’sı… Ve daha nicesi…
Kadir İnanır, 50 yıl önce başladığı kariyerinin ‘Altın Yılı’nı ‘Kapı’ ile kutluyor.
Türk sinemasının en üretken oyuncularından biri olarak adını Türk sinemasına altın harflerle yazdıran Kadir İnanır, 50 yıllık kariyerinin 190’ncı sinema filmi ‘Kapı’da ‘Yakup’u canlandırdı. Sanatçı, daha önce canlandırdığı her karakter gibi ‘Yakup’u da hafızalara kazıyacak.
Birçok teklife rağmen rol alacağı yapımları özenle seçen İnanır için ‘Kapı’, 7 yıl sonra rol aldığı ilk sinema filmi oldu. Nihat Durak’ın yönettiği filmde Kadir İnanır ile birlikte başrolleri Vahide Perçin, Timur Acar, Aybüke Pusat ve Erdal Beşikçioğlu ile paylaştı.
‘Kapı’nın senaryosunu oldukça beğendiği için geçirdiği rahatsızlıktan kısa bir süre sonra kamera karşısına geçen Kadir İnanır, sinemaseverlerle yaşadığı acı ve akıllarda soru işaretleri bırakan bir kayıptan sonra ailesiyle birlikte Berlin’e göçen Süryani kökenli ‘Yakup’ ile buluşacak.

Işın Karaca yapmış yapacağını!

Işın Karaca Türk Pop Müziğinin en güçlü kadın seslerinden biri tartışmasız. Sektördeki olumsuzluklardan o kadar bunalmış ki kendi müzik şirketini kurma zorunluluğunu yaşamış artık gönlüne uygun projelere imza atıyor.
Şu günlerde yeni projesi “Canımın Yarısı “ ile dikkat çekiyor. İtiraf etmek isterim ki “Eyvallah” adlı çalışmasından sonra “Canımın Yarısı” bana ilaç gibi geldi. Aslında Eyvallah şarkısını çok beğeniyorum Işın’ın müzik adına tüm hünerlerini sergilediği bir şarkı ama klip şarkıyı o kadar boğmuş ki insanı ister istemez bir itiyor. Tabi burada suç Işın Karaca’nın değil farklı bir şey yapalım denmiş ama o fark şarkıyı ezmiş.
Ama “Canımın Yarısı” bence Işın Karaca’nın en isabetli işlerinden biri olmuş. Söz ve müziği Zeki Güner ‘e ait olan şarkının aranjesinde Akın Büyükkaraca & Serdar Büyükkaraca imzaları var.
Şarkıya oldukça sade bir klip çekilmiş eh böyle olunca da şarkıya fokuslanıyor insan…
Sözler ve müzik uyum içinde Işın her zamanki üstün performansı ile kulakları dolduruyor. Hep derim Işın yurtdışında dünyaya gelse şimdi dünya starıydı!

Bu kadar kalite bir ses bence daha fazla şeyi hak ediyor!

Ama malum bizim piyasadakiler fazla sivrileni sevmez taht mı koltuk mu artık ne derseniz deyin kimseye bırakmaz istemezler!
Azıcık yükselmeye kalksanız üstünüze bir şekilde basarlar olmadığınızı yapmadığınızı yayarlar mesela Işın Karaca için zor kadındır derler…
Her insan gibi tabiî ki onunda zor yanları olacaktır ama bende bıraktığı intiba oldukça pozitif, sinirlenince de sevinince de hakkını veren bir kişiliği var yanarı döneri yok tıpkı şarkısındaki gibi “Eyvallah”ıda!

Işıl Yücesoy Çocuklar İçin Masal Okuyor!

Usta sanatçı Işıl Yücesoy, çocuklar için masal seslendirdi.
Çocuklara yönelik tasarım, animasyon ve teknoloji odaklı çalışmalar yapan Dreamy Kids’in YouTube kanalında “Işıl Yücesoy ile Evvel Zaman İçinde” konseptli masal serisine başlayan Yücesoy’un çalışmaya özel animasyon görüntüsü de hazırlandı.
Her ay yeni bir videonun yayınlanacağı seride, proje için 9 masal seslendiren Yücesoy, “Naçizane donanımım ve deneyimimle çağın çocuklarına seslenmek istediğim için gelen teklifi kabul ettim. Çocuklar, bizim geleceğimiz, ülkemizin aydınlığı, olmazsa olmazları… Örflerimizi, adetlerimizi, ülkümüzü, öğretilerimizi onlara çağın yenilikleriyle aktarmanın doğru ve önemli bir yol olacağını düşünüyorum” dedi.
Bu yüzyıla ve onun getirdiği olanaklara yetişebilmenin kendisi için müthiş bir deneyim olduğunu da belirten Yücesoy, “Ben 73 yaşındayım ve teknolojinin yetişebildiğim her zerresini kolay olmasa da öğrenmeye çalışıyorum. Oysa küçükler zaten bu teknolojiye doğuyorlar. Bu devir onlar için altın bir çağ. Bu çalışmayı bir görev addediyorum” sözleriyle bu projenin önemini bir kez daha vurguladı.
Yayınlanan “Karga ile Tilki” ve “Ateş Böceği ve Karınca” masalları çocuklardan olduğu kadar anne-babalardan da oldukça ilgi görüyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

MAGAZİN

Ece Üner sahte hesaplara isyan ediyor Show TV ana haber spikeri Ece Üner, sosyal medyada adına açılmış sahte…