MAGAZİN

Asena’nın büyük değişimi

Bir döneme damgasını vuran ünlü dansöz Asena bundan 2 yıl evvel hayatını Almanya’da işletmecilik yapan Hasan Dere ile birleştirmişti.

Bu evlilikle birlikte Asena’da büyük bir değişim başladı. Almanya’ya yerleşen, ara ara Türkiye’ye ziyarete gelen Asena’nın evliliğinde yaşadığı mutluluk yüzüne yansımış durumda…Dış görüntüsünde de değişime giden Asena, uzun saçlarına yakın zamanda veda ederek kısa saç kesimi ile hayli enerjik bir hava yakaladı.

Almanya’da eşi ile birlikte büyük bir müzikholişleten Asena, kısa süre içinde mekânlarını daha da büyüterek işyerlerini Almanya’nın sayılı eğlence mekânları arasına soktu.Türkiye’nin birbirinden ünlü isimlerine de mekânlarında sahne aldıran Asena başarılı bir iş kadını oldu çıktı…

Haluk Bilginer gururumuz oldu

Uzun bir zaman sonra bir ödül töreninden tüm yurdu sevince boğan bir sonuç çıktı.Puhu TV’de yayınlanan Ay Yapım imzalı Şahsiyet dizisindeki Agâh Beyoğlu rolü ile Haluk Bilginer InternationalEmmy ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.

İlk başta herkes bu yıl 71.’si yapılacak olan Emmy ödülünü kazandığını zannetti Haluk Bilginer’in ama olay farklıydı.Bilginer bu yıl 47.’si yapılan International EmmyAwards da en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı.

Haluk Bilginer gerçekten büyük oyuncu ve Şahsiyet dizisinde de rolün hakkını vere vere büyük oynamış.

Zaten uzun yıllar İngiltere’de yaşayan birçok yabacı dizi ve filmde rol alan Haluk Bilginer’in tecrübesi, oyunculuk performansı ve kalitesi ortada eğer bu International Emmy gecesinden ödülsüz dönseydi ciddi üzülürdüm.

Günümüzde bir gecede star olanları ve sanki bir ilahmış gibi onların peşinden koşanları gördükçe kahrolan biri olarak Haluk Bilginer’e bir kere daha teşekkür etmek isterim gerçek bir oyuncunun nasıl olması gerektiğinin canlı bir örneği olduğu için…

Tabi ki bu ödül de Bilginer kadar arkasında duran ekibinde büyük payı var.Mesela bir dizi senaristini reyting baskısından uzakta tuttuğunuzda ne kadar sağlam bir senaryoya imza atacağını Hakan Günday’da gördük…Kalemine Sağlık Hakan Günday

Senaristin yazdıklarını şekillendiren, kadrajından sahne sahne yoğuran bir yönetmen olmazsa olmaz dediğimizde Onur Saylak çıkıyor karşımıza… Yıllar ince TRT’de yayınlanan Bizim Evin Halleri dizisinde rol alan gencecik bir adamdı ilk izlediğimde sonrasında Ankara’dan İstanbul’a uzanan bir oyunculuk serüveni onu yönetmen koltuğuna kadar getirmiş durumda Saylak’ı ve bu International Emmy başarısında ekibin en kıymetli bir parçası.

Sonra Ay Yapım ve Kerem Çatay…

Bu sevda çok konuşulacak

Bugündü yarındı dönerdi dönmezdi derken Engin Akyürek’i sonunda Sefirin Kızı dizisi ile tekrar ekranda izleme fırsatı bulacağız…Namı tüm Güney Amerika’yı saran Engin Akyürek, dizi partneri Neslihan Atagül ile yine bir aşk hikâyesine imza atacaklar.

İkilinin sırf Türkiye’deki değil tüm dünyadaki hayranlarının dört gözle beklediği Sefirin Kızı dizi çekimleri nihayet başladı.

Emre Kabakuşak’ınyöneteceği dizinin senaristleri ise Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz ve dizi Star Tv’nin diğer kanallar karşısındaki en büyük kozu.

Aslında dizinin hikâyesi çokbilindik. Aşk üzerine kurulu çekim yerleri çoğu diziye ev sahipliği yapan Ege bölgesi.

İki âşık rolünü oynayan Engin Akyürek ve Neslihan Atagül dizinin gençlik yıllarını anlatacak sahneler için kamera karşısına geçtiler.Yıllar önce başlayan Nare ve Sancar’ın destansı aşkları yıllar sonra tekrar alevlenecek orası kesin.

Kasım’ın son haftası yada aralık başı gibi yeni bir aşk hikayesi ile karşı karşıya olacağız hadi bakalım hayırlısı…

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like