XII Constellations of Zodiac and Its Planets the Sovereigns. Astrological Celestial Chart. (Ultraviolet Blueprint version).

KOÇ

Ailenizle ilgili konuların gündem kazanmasıyla; uğraşılarınız artacaktır. Dolunay aile ve yuva evinizde gerçekleşiyor. Bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmaktan çok konuşmalarınızla ilgi çekeceksiniz.  Oğlakta ilerleyen Jüpiter mantıklı düşüncelerinizi ortaya dökerken, sizi daha çekici kılacaktır. İçsel sıkıntılarınızın nedeni; birçok farklı şeyleri aynı anda düşünmenizden kaynaklanıyor. Çevrenizdeki kişilerin değişik fikirlerinden etkileneceğiniz bir hafta. Rafine düşünmek size çok şey kazandıracak. Güneş ve Plüton kariyer evinizden verdiği destekle Jüpiter’den aldığınız desteği, olumlu bir şekilde kullanacaksınız. Kendinize güveniyorsunuz. Duygusal konularda, çevrenizle aranızda gizli bir yarış var. Dengelerinizi korumak için, kuralları siz koymalısınız.

BOĞA

Gücünüzün farkındasınız. Aynı düşünceye sahip arkadaşlarınız da desteği ile yeni projeler üreteceksiniz. Özgürlük duygunuzu kişisel zevklerinizle kombine edeceğiniz özel haftalardan biri. Çalışma yaşantınızda çalışkan ve disiplinli davranarak, çevrenize iyi bir örnek teşkil ediyorsunuz.Özgürlük duygunuzu kişisel zevklerinizle kombine edeceğiniz bir dönem. Çalışma yaşantınızda çalışkan ve disiplinli davranarak, çevrenize iyi bir örnek teşkil ediyorsunuz. Toplumsal yaşantınızda size olumlu ufuklar açacak, yeni projelere sıcak bakıyor fakat risklerden çekiniyorsunuz. Cesaretinize güvenmeli ve kendinize yeni bir şans vermelisiniz. Olaylar istediğiniz yönde gelişecek. Emin olmadığınız konularda konuşmak istemiyorsunuz.

İKİZLER

Kafanıza koyduğunuz her şeyi anında yapma isteyişiniz yüzünden, kendi enerjinizin altında boğulduğunuzu hissedebilirsiniz. Özgür yaşamaktan hoşlanmanıza rağmen; iş başarı konusuna gelince, içsel disiplininiz mükemmellik bir tablo oluşturuyor. Bu hafta çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavrınız var. Bildiğiniz konulardan taviz vermek istemeyişinizi bazıları ters algılayabilir. Maddesel konularda istediğiniz şartların oluşması için, daha sabırlı olmalısınız. Aktif yapınız çevrenizdeki bazı oluşumları, olumsuz etkiliyor. Ani gelişebilecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız.

YENGEÇ

Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda oldukça başarılı davranıyor ve isteklerinizde ısrarcı davranıyorsunuz. Karşıt evinizde ilerleyen Plüton ve Jüpiter derin duygu karmaşası veriyor. Bildiğiniz konularda konuşmanız gerekirken, çevrenizde gelişen olumsuz olaylara da yorum getirmek isteyebilirsiniz. Bazen kendinizi tutamıyor ve müdahale etmemeniz gereken konulara el koyuyorsunuz. Girdiğiniz topluluklarda dikkat çekiyorsunuz. Hafta ortasında; duygusal davranışlar gösterip, bazı kişilerle aranızda istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Başarı sizin için önemli bir olgu.

ASLAN

Arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen birçok kişi var. Onların paylaşmak istediği konulara çekimser bakabilirsiniz. Siz sabit düşünmekten vazgeçmiyorsunuz. Uranüs kariyer evinizde ilerliyor ve size şans getirmeye devam ediyor. Kaçırdığınız fırsatlar tekrar karşınızda. Bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanın tam zamanı… Vazgeçemediğiniz birçok takıntılarınızı yeniden ele alabilirsiniz. Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için,  yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Duygusal yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız birçok kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyecek ve daha sonra onların ilginç teklifleri ile karşılaşacaksınız.

BAŞAK

Duygusal hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir. Dağınık çalışan insanlardan nefret ediyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hâkim bir tavır içindesiniz. Hafta ortasına doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Duygularınızı içinizde hapsetmeyin. Sezgilerinizi istediğiniz alanda kullanabileceğinizi çevrenize ispat etmelisiniz. Fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Aşırı yorgunluktan sinirleriniz gergin. Olaylara daha esnek bakmayı öğrenmelisiniz. Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Mantıklı davranmakla çok şey kazanacaksınız. Hedeflerinize yaklaşırken, çevrenize kendinizi sevdirmeyi iyi biliyorsunuz. Sürekli ikilem yaşadığınızı düşünenler yanılıyorlar.

TERAZİ

Maddi konularda girişimciliğinizi engelleyen gizli kuşkularınız var. İş birliği içinde hareket etmek için katılım beklemenize rağmen, sizinle aynı şeyi düşünmeyen kişiler var. Yapmanız gereken çok iş var ve siz zaman problemleri yaşıyorsunuz. Olayları abartmanız konusunda bazen aşırıya kaçıyorsunuz. İş çevrenizde disiplinli davranmalısınız. Duygusal konularda, derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Özgürce ve rahat düşünmenize yardım ediyor. Fikirlerinizde hızlı bir aksiyon var. İş hayatınızla ilgili pratik yönleriniz ön plana çıkarken, rahatladığınızı göreceksiniz. Hayallerinize asılmalısınız.Duygularınızı baskı altında tutarak isteklerinize belli bir disiplin sağlamayı amaçlıyorsunuz. Bu hafta, sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz.

AKREP

Venüs, yuva ve aile evinizde ilerliyor. Kişiselliğinizi sorguluyor ve mükemmel olma yolunda önemli işler planlıyorsunuz. Bu hafta, aynı ortak özelliklere sahip yakın dostlarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için, motivasyon desteğine ihtiyaç duyacaksınız. Düşüncelerinizi hiçbir şekilde değiştirmek istemediğiniz için, sizi ikna etmeleri zor oluyor. Duygusal olmaktan çok, mantıksal davrandığınız için, hatalarınızdan asgari bir şekilde zarara uğruyorsunuz. Atılımcı yönlerinizin ortaya çıktığı dönemlerden birini yaşıyorsunuz. Girişimci ruhunuzu ortaya koyarken, desteksiz kaldığınızı düşünmemelisiniz. Öfkeli davranışların size zarara verdiğini bildiğiniz halde, duygularınızı frenleyemediğiniz dönemler olabiliyor. Alıngan ve kuşkucu yönleriniz ön plana çıkabilir.

YAY

Kendinizi özgür bırakmanın keyfini yaşamalısınız. Yabancı ülkelerle ilgili konuların gündeme gelmesiyle aklınız karışabilir. Sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Maddi olanaklarınızı ve kapasitenizi gözden geçirmelisiniz. Kendinize olan güveninizin yoğunlaşması birazda, parasal konularla eş değerde ilerliyor. Partnerinizden destek beklemenize rağmen, bunu ona hissettirmek istemiyorsunuz. Gelecekle ilgili güçlü hayalleriniz var. Onları bir an önce yaşama geçirmek için çaba göstermelisiniz. Neptün kariyer evinizde ilerlerken Satürn ve Jüpiter finans evinizi etkiliyor. Sunacağı fırsatları göz ardı etmemelisiniz. Değişen şartların sizi zorlaması karşısında bocalama yaşamanız mümkün. Duygusal konularda kendinizi gizlemekten vazgeçmelisiniz.

OĞLAK

İçsel disiplininizi güçlü tutmayı başaracağınız bu hafta, olayları sakin bir şekilde izleyeceksiniz,  Seyirci kalmayı başarabilir ve kendinizi denetleyebilirseniz, olayların seyri istediğiniz boyuta gelecektir. Bugün, gizli hırslarınızı yaşama geçirme konusunda sistemli hareket etmekle, kazançlı çıkacağınızdan emin olabilirsiniz.İş yaşantınızda farklı düşüncelere sahip olsanız bile, inatçı ve pratik davranışlarınız sayesinde işinizde istediğiniz disiplini kurmayı başaracaksınız. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlerseniz, ilişkinizi her anlamda pozitif olacaktır. Bazen gereğinden fazla katı davranışlar sergiliyorsunuz.Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz.

KOVA

Uranüs aile ve yuva evinizde geri hareketini yapmaya devam ediyor. Duygu ve mantık karmaşası yaşadığınız bu günlerde içsel çatışmalarınızın önüne geçemiyorsunuz. Ne zaman ve nerede hangi duygunuzun ön plana çıkacağının belli olmadığı yaşam kesitleri, yorgunluğu da beraberinde getiriyor. İlişkilerinizi sürekli saygı bazında tutmanız, çevrenizde iyi bir imaj uyandırıyor. Çekiciliğinize diyecek yok doğrusu. Girdiğiniz her çevrede gözler sizin üstünüze çevriliyor. Sevdiğinize kendinizi ispat etmelisiniz. Geçmiş ve gelecek arasında, ustaca köprü kurmak zorundasınız. İş çevrenizde olumlu bir izlenim bırakmalı ve daha pratik olmalısınız Başarılı atılımların eşiğinde olmanız, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Nedensiz korkularınızı yenmeyi öğrenmelisiniz.

BALIK

Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmaktan çekindiğiniz için, hayallerinizi saklama gereği duyabilirsiniz. Pratik düşünmenize rağmen düşünceleriniz paylaşmak konusunda çekimsersiniz Yolları kapsayan ve kültür yapınızı destekleyecek planlar yapabilirsiniz. Araştırmalarınızı detaylı bir şekilde derinleştirmeyi amaçlıyorsunuz. Kazançlarınızı sorgulamak yerine, enerjinizi yükseltecek, yeni çalışma alanlarını keşfetmelisiniz. Siz, madde ve kariyer gücünüzü birlikte kullandığınız zaman, duygusal anlamada daha tatminkâr oluyorsunuz. Başarılarınızı perçinlemek için seçimleriniz konusunda ayrıntıcı davranmalı ve her zamanki seçiciliğinizi ön plana çıkarmalısınız.Yakın çevrenizle birlikte yapacağınız eğlenceli geziler, gündeme gelecektir. Hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like