T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Nilgün Dere Güzel Sanatlar Merkezi

2004 yılında “Özel Nilgün Dere Müzik Kursu” olarak eğitime başlayan kurum, Balçova’nın Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak eğitim veren en köklü eğitim merkezidir. 15 Mart 2012 tarihi itibariyle kendini yenileyerek, “Özel Nilgün Dere Güzel Sanatlar Merkezi” olarak alanında uzman eğitimci kadrosuyla sertifikalı eğitim programlarına devam etmektedir.

 

 

Müziğe küçük yaşlardan başlanırsa daha başarılı olunacağını söyleyen öğretmenlerimiz anne ve babalara çocuklarının yeteneklerini iyi analiz etmelerini, doğru ve orantılı olarak destek olmalarını öneriyor. Küçük yaş gruplarına orf enstürümanları dersleri ile başlangıç yapıp çalan müzüğe eşlik ederek ritim kulağını geliştiren okulumuzda haftada bir de nota, solfej eğitimi veriliyor.

Merkezimizde yaş veya seviye farkı gözetmeksizin; piyano, keman, bağlama, gitar, ud, elektrogitar, basgitar, mandolin, preküsyon, yan flüt, blok flüt, ney, klarnet, bateri, solfej, şan, Güzel Sanatlar Fakültelerine hazırlık, Tiyatro, Latin Dansları, Modern Dans, Tango, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık dersleri verilmektedir.

Onur Mah. Manolya Sokak No: 56/B Balçova – İZMİR

www.nilgunderemuzikkursubalcova.com

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Kültür & Sanat

Netflix Dizi ve Belgesel Emily İn Paris / Dizi Tür: Romantik, DramaYönetmen: Alfonso Gomez-RejonYapımı: 2020Oyuncular: Lily Collins, Phil ippine…