Tanrıçanın Eşsiz Kızlarına Yazıldı!

FELİS KOHEN’İN İKİNCİ KİTABI ”ŞAMANIN KADIN ÇEMBERİ” ÇIKTI!

TANRIÇANIN EŞSİZ KIZLARINA YAZILDI!
Şamanik rehber, kılavuz ve yazar Felis Kohen, “Şamanın Yaşam Çemberi” isimli beşinci baskısını yapan ilk kitabının ardından şimdi de merakla beklenen “Şamanın Kadın Çemberi” isimli ikinci kitabını Destek Yayınevi etiketiyle okuyucularla buluşturdu.

Felis Kohen’in yeni kitabı ”Şamanın Kadın Çemberi”nde okuyucular, dişil enerjinin gücünü keşfedecek. Sadece bir kitap olmanın ötesinde Şamanın Kadın Çemberi’nde yer alan aktif uygulamalar, ritüeller ve meditasyonlar ile okuyucuları sevgi, sarsılmaz güç ve besleyici bir sıcaklıkla sarıp, yürüyen bir organizma olarak hayatlarına kolaylık sağlamayı hedefliyor.

Tüm kadınlara ithafen yazdığı Şamanın Kadın Çemberi kitabında; kadınların acılarını özgürleştirmeyi, onları güçlendirmeyi, genetik aktarılan tüm soylardan gelen acılardan soymayı, kızlarımıza kendilerini güçlendireceği araçlar sunmayı, çıkış yollarını göstermeyi, riske karşı korkmadan kendine sahip çıkmayı paylaşarak yeni neslin kızlarını özgür kılmak amacıyla bir yol haritası çiziyor.

Tanrıçanın eşsiz kızlarına yazılmıştır.

Felis Kohen, ikinci kitabı ”Şamanın Kadın Çemberi”nin önsözünde etkileyici yazısıyla şu sözleri söylüyor; ”Bu kitap tacize, tecavüze uğramış, darp edilmiş, kırılmış, sindirilmiş, sesi kısılmış, her şeye rağmen meşalesini, ilmini, ışığını, çığlığını sonsuzluğa kadar korumuş tanrıçanın eşsiz kızlarına yazılmıştır.”

Felis Kohen, tüm kadınlarımızı güçlendirerek, kendilerinin dışında etraflarındaki diğer kadınlara da destek olacakları bir yoldan çıkarak kaleme aldığı Şamanın Kadın Çemberi kitabında şifalı bir alanda atölye çalışmalarının da alınabileceği bir çatı oluşturuyor.

Doğanın döngüsünden ilham alacağınız bu çemberde kız kardeşlerinizle birlikte yerinizi alarak, kalbinizi sonsuz şefkate açabilirsiniz.

Şamanın Kadın Çemberi, 20 Şubat tarihi itibarıyla tüm kitapevlerinde Destek Yayınevi etiketiyle satışta.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Türkiye’nin Yarısı Uykusuz

Türkiye’nin de dahil olduğu 2021 yılı Dünya Sağlık Araştırması sonuçları açıklandı                                                                                                                          BAREM’in global ortağı WIN Grubu ile…