Aquamarine ile yaza kusursuz bir vücutla girin

Aquamarine’in profesyonel eğitmenleri gözetiminde yaza, velasmooth ile selülitsiz, reformer Pilates ile sağlıklı ve ince girin.

Reformer Pilates

Pilates egzersizlerinin tümünde ve reformer egzersizlerinde amaç tüm vücudu çalıştırmaktır. Bazen reformer üzerinde yapılan egzersizlerde dışarıdan bakıldığında  sadece bir kas grubuna yönelik bir çalışma yapılıyor izlenimi alınabilir, ancak bu alet üzerinde yapılan hareketler diğer çoğu egzersiz branşında tercih edildiği gibi sadece belli başlı kas gruplarını çalıştırmayı hedeflemez. Egzersiz yapan kişi  reformerin yaylı ve makaralı sistemiyle çalışırken bantları itip çekme esnasında vücudun kuvvet merkezini kullanır, dolayısıyla aslında kollarıyla bantları çekerken ya da bacaklarıyla footbarı iterken sadece tek bir kas grubuna yüklenmemiş olur.

Reformer Pilates egzersizlerinin faydaları nelerdir?

Reformer;  esneklik,  genel direnç, koordinasyon ve denge dâhil Pilatesin en bilindik faydalarının tümünü bir arada sunar. Bunun yanı sıra bu aletler, daha iyi duruş, zarif, etkin hareket ve çoğu insan için sırt ağrısı gibi fiziki dengesizliklerle ilişkili ağrılardan kurtulma gibi günlük yaşamda ihtiyaç duyulan gelişmelere öncülük eder. Direnç geliştirme ve Pilates denildiğinde; en önemli kasları oluşturan Pilates enerji merkezi kasları en önemlileridir. Düz karınlar, güçlü sırtlar, sert kalçalar ve basenler tüm bu etkinin sonuçlarıdır. Reformer kuvveti artırırken esnekliği artırmak için geniş kapsamlı hareketlerin kusursuz yapılmasını sağlar. Vücudu egzersiz sırasında gererek uzatır ve bu uzunluğu sürdürmek için bedeni eğitir.

ekran-resmi-2016-10-24-17-08-48

Kimler yapabilir?

Reformer egzersizleri her yaştan insanın rahatlıkla uygulayabileceği bir egzersiz şeklidir. Ayrıca reformer aleti sayesinde egzersizler engelli bireylere adapte edilebilir. Böylece fiziksel ve zihinsel rahatlama, uyum ve vücut farkındalığı sağlanabilir. Dansçılar ve sanatçılar tarafından özellikle tercih edilmektedir, çünkü kas gelişimini sağlarken kasları kalınlaştırmadan sıkı bir görüntü sağlamaktadır.

Personal training nedir?

Personal training, profesyonel eğitmenler tarafından kişiye özel egzersiz programları hazırlanarak, antrenman süresince eğitmen ile bire bir olarak yapılan uygulamadır. Standart programlardan farklı olarak;

Üyenin sağlık durumu, fizyolojik durumu, spor geçmişi, yaşam tarzı, alışkanlıkları ve psikolojik durumu (sinirli, mutsuz, çabuk sıkılan vb. dikkate alınarak, ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda egzersiz programı hazırlanır.

Periyodik ölçümler ve testler yaparak gelişim takip edilir.

Çalışmaların tüm detayları kişiye özel bir dosyada saklanır.

Hedeflenen sonuca ulaşmanın anahtarı, kişilerin antrenman programlarını düzenli, disiplinli ve ayrıntılara dikkat ederek uygulamalarına bağlıdır.

Neden personel trainer (kişisel antrenör) ile çalışmalıyım?

Zaman kazandırır, hedeflerinize ulaşmanız konusunda egzersiz verimini artırır.

Hedeflerinize olan konsantrasyonunuzu ve motivasyonunuzu en üst seviyede tutar.

Sizi olası sakatlanmalardan korur, güvenli egzersiz ortamı sunar.

Hareketleri uygularken doğru yapmanızı ve tekniğinizi geliştirmenizi sağlar.

ekran-resmi-2016-10-24-17-08-55

Velasmooth ile selülit tedavisi ve bölgesel zayıflama

Vücut şekillerinden ve kilolarından bağımsız olarak yirmi yaşın üzerindeki kadınların büyük bir çoğunluğu selülit problemi yaşıyor.

Kadınlar geleneksel pahalı medikal prosedürlerle sınırlanan çözümlerden daha etkin ve uzun süreli çözümlere yöneliyorlar. Teknolojinin gelişimiyle birlikte cerrahi müdahele olmaksızın selülitlerden kurtulmak ve belirli bölgelerde biriken yağlanmayı gidermek amacıyla çeşitli cihazlar geliştirilmiştir. Velasmooth, ameliyat olmadan selülit görüntüsünün azaltılması ve bölgesel yağların giderilmesi konusunda en gelişmiş ve estetik dünyasında bu hedefe ulaşmayı başardığını klinik ortamda kanıtlamış bir cihazdır.

Velasmooth nasıl etki eder?

Kızılötesi ve radyofrekans enerjilerinin sinerjik kombinasyonu cildi ısıtarak oksijenin hücre içi difüzyonunu artırır. Vakum ve özel olarak tasarlanmış silindirleriyle cildi manipüle ederek güvenli ve etkin enerji aktarımını sağlar. Kızılötesi ve RF enerjilerinin sinerjik kombinasyonu deriyi ısıtarak oksijenin hücre içi difüzyonunu ve lenfatik drenajı artırır. Yağ hücrelerinin küçülmesini ve azalmasını sağlar. Sonuçta uygulama yapılan vücut bölgesinde çapta küçülme ve cilt yüzeyinde daha düzgün bir görünüm elde edilir.

Neden Velasmooth?

a) Görünür sonuçlar:

Problemli bölgelerde incelme ve selülit görüntüsündeki azalma klinik ortamda ispatlanmıştır.

Hızlı ve uygun; benzer selülit tedavisi ve bölgesel zayıflama sürelerinden daha az bir zamanda, daha az seans sayısı ile daha etkin sonuçlar (1 haftalık ara ile uygulanan 4-6 seansta tamamlanan kürler, yarım saatte tamamlanan seanslar).

b) Teknoloji gücü:

Elos’la (electro Optic Synergy) radyo frekans sentezi, doku mobilizasyonu ve geniş ışık spektrumu başarılı bir vücut şekillendirme çözümü yaratır.

c) Güvenlik:

Çapta küçülme ve selüliti azaltma konusunda FDA’dan medikal cihaz onayı… Velasmooth tedavide yanık ve leke olusturmadığı için tedavinin ardından bronzlaşmaya izin verir. Uygulaması ağrısızdır. Hastaların çoğu Velasmooth tedavisini sıcak ve rahatlatıcı derin bir doku masaji olarak tanımlamaktadır.

Velasmooth tedavisi sonrası elde edilecek sonuçlar:

Çapta küçülme

Bölgesel incelme

Vücut şekillendirme

Cilt sıkılaştırma

Bölgesel kan dolaşımındaki iyileşme

Cilt dokusunu iyileştirme

Minör kas ağrılarında rahatlama

 

Velasmooth hangi bölgelere uygulanır?

Bacaklar ve basen

Üst kol

Bel yan bölge

Karın

Yüz ve boyun

Velasmooth ne sıklıkta uygulanır? Kaç seansta sonuç alınır?

Haftada 1 kez olmak üzere 4 – 8 seans olarak önerilmektedir. Selülit derecesi veya bölgesel zayıflama uygulanacak bölgedeki ihtiyaca göre doktorunuz sizin için gerekli en uygun seans sayısını belirleyecektir. Velashape’in etkisi genelde ilk seanslardan itibaren fark edilmeye başlanmaktadır.

Selülit tedavisi sonucu elde edilen sonucun kalıcı olmasını sağlamak amacıyla ayda bir seans uygulanabilir. Her bir seans 30-45 dakika sürer. Bu süre uygulama yapılan alanın büyüklüğüne göre artıp azalabilir.

İşlem sırasında neler hissedilir?

Velasmooth ile selülit tedavisi veya bölgesel incelme tedavisi yapılan deri yüzeyinde cildin ısınmasına bağlı olarak pembelik oluşur. İşlemden sonra birkaç saat süren, çalışılan bölgede sıcaklık hissedilir. Hemen işlem ardından günlük aktivitenize başlayabilirsiniz.

Velasmooth sonuçları kalıcımıdır?

Velasmooth kürü tamamlandıktan sonra elde edilen sonuçların uzun süre kalıcı olması için bakım tedavileri önce aylık, daha sonra iki ayda bir ve sonra üç ayda bir yapılabilir.

Aquamarine’de yapılan uygulamalar;

Epilasyon

Diyetisyen desteği

Kişiye özel  beslenme koçluğu

Profesyonel cihazlarla bölgesel incelme ve sıkılaşma programları

Kişiye özel selülit programları

Bay-bayan profesyonel cilt bakımı

Dermaroller, dermapen, dermaterapy uygulamaları

El & ayak bakımları

Kalıcı oje ve protez tırnak uygulamaları

Kalıcı makyaj

Solaryum

Kaş & kirpik boyama & profesyonel  kaş dizaynı

Kirpik perması

Hijyenik sir uygulaması

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like