Fotoğraf eğitimi için zamanım yok demeyin!

Fotoğraf eğitimi almak istiyorsanız esnek eğitim saatleri ve profesyonel ekip ile Gölge Stüdyo’da temel fotoğraf eğitimi alabilirsiniz. Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız, biraz merakınız var da geliştirmek istiyorsanız 6 haftada konusunda uzman bir profesyonelden fotoğrafçılığın temel ilkelerini öğrenebilirsiniz.

 

Teorik ve pratik uygulamaların eş zamanlı yürütüldüğü dersler profesyonel bir fotoğraf stüdyosu olan Gölge Stüdyo’da işlenmektedir. Katılımcı sayısının sınırlı tutulması kursun göze çarpan özelliklerinden sadece birisi. Bununla beraber kursiyerlere, kurs dönemi içerisinde düzenlenen “Foto safari” ile gün boyunca eğitmen eşliğinde pratik yapma fırsatı da sunuluyor. Eğitim sonunda kursu tamamlayan kursiyerlere katılım sertifikası veriliyor.

 

Fotoğraf eğitimi ne zaman ve hangi saatlerde?

 

Eğitim gün ve saatleri her kesimden kursiyerin rahatlıkla katılabileceği zaman dilimlerinde, hafta içi ve hafta sonu grupları oluşturulmaktadır. Kurs periyot  ve süreleri ise eğitimin içeriği ve türü doğrultusunda, eğitmen tarafından özel olarak belirleniyor.

 

Çeşitli meslek gruplarından katılım var  

 

Farklı meslek gruplarından fotoğrafa gönül vermiş kişiler, güzel sanatlar fakültesi giriş sınavlarına hazırlanan öğrenciler, fotoğrafçılığı profesyonel olarak yapmak isteyen herkes eğitim almak, ortak paydada buluşan insanlarla tanışmak ve keyifli paylaşımlarda bulunmak için bu kursa katılabiliyor.

 

1476/1 Sokak  No.5B  Alsancak

0232 464 8866

 

 

 

Kubilay Akdemir

 

Kurs eğitmeni Kubilay Akdemir, “Atlas” dergisi serbest fotoğrafçısı, belgesel yapımcısı ve yönetmenidir. Yıllardır başarı ile sürdürdüğü “Tutulma Avcıları” projesiyle, dünyanın farklı coğrafyalarında gerçekleşen güneş ve ay tutulmalarını belgelemekte, tutulmaların bu kültürler üzerindeki etkilerini incelemekte ve konuyla ilgili birikimlerini çeşitli organizasyon ve etkinlikler ile paylaşmaktadır. Gölge Stüdyo’ da verdiği eğitimler ile de, katılımcılara fotoğrafçılık ile ilgili bilgi birikimini  aktarmaktadır.

Kubilay Akdemir “Fotoğrafçılık uzun bir serüven ve doğru başlangıç yapmak çok önemlidir. Binanın temeli sağlam olmalı. Kursumuzda fotoğrafçılığa dair temel bilgiler teorik ve pratik uygulamalarla beraber anlatılmaktadır.”diyor.

 

facebook.com/kubilayakdemirfotograf

www.kubilayakdemir.com

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Mimarlık: Sıcak Ev

Konutlarla ilgili yayınlara sıkça bakıyorum son zamanlarda. Proje paftalarına, çizimlere, renderlara, fotoğraflara. Müstakil konutlara, apartman dairelerine, ikiz villalara,…
Devamını oku...

‘YAZ’DIM’

Yaz’dım; ışık olup ısıttım, sen yüzüme kalın perdeler kapattın. Kış’tım; yağmur olup yüzüne yağdım, rüzgâr olup saçlarına estim,…