Film Önerileri

The Hurricane Heist (Kasırgada Vurgun)

Yönetmen: Rob Cohen

Oyuncular: Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson, Melissa Bolona

Tür: Aksiyon Gerilim

Yapımı: 2018- ABD

Amerikan hazinesinden 600 milyon $ gibi bir parayı çalmak isteyen bir grup üst düzey hırsız, okyanus kenarındaki para basım tesislerine operasyon düzenlemeyi planlamıştır. Bu sırada görülmemiş derecede büyük bir kasırga da bu sahil şehrinin kapısına dayanmıştır. Şehirde sadece bir meteorolog, meteorologun eski denizci olan ağabeyi ve bir hazine yetkilisi kalmıştır. Bu 3 kişi hem korkunç kasırgada hayatta kalmaya, hem de müthiş bir vurgunu önlemeye çalışacaktır.

 

 

Hürkuş

Yönetmen: Kudret Sabancı

Oyuncular: Hilmi Cem İntepe, Gizem Karaca, Miray Daner, Bora Akkaş, Ali Nuri Türkoğlu

Tür: Biyografi , Savaş , Tarih

Yapımı: 2018- Türkiye

Film, Türkiye’de havacılığın öncü ismi Vecihi Hürkuş’un sıradışı yaşam hikayesini konu alıyor. Vecihi Hürkuş’un teyyareci oluşu ve 1. Dünya Savaşı yıllarında göklerde düşmanla çarpışması işleniyor.

 

 

Ağlat Ağacı

Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan

Oyuncular: Doğu Demirkol, Murat Cemcir, Bennu Yıldırımlar, Hazar Ergüçlü, Serkan Keskin

Tür: Dram

Yapımı: 2018- Türkiye

Üniversiteyi bitirdikten sonra Anadolu’da küçük bir kasaba olan memleketine dönen, yazdığı kitabını bastırabilmek için para bulmaya çalışırken bir yandan da babasının yarattığı sorunlarla uğraşan Sinan (Doğu Demirkol) isimli bir adamın öyküsü filmde anlatılıyor.
Ahlat Ağacı filmi, dünyadaki ilk gösterimini 2018 Cannes Film Festivali’nde yaptı.

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Kültür & Sanat

KİTAPLAR Yaşam Terapisi Yazar: Bircan Yıldırım Yayınevi: Destek Yayınları Sayfa Sayısı: 208 ISBN: 9786053112129 Aradığını bulduğun yerdesin. O,…
Devamını oku...

Kültür & Sanat

Kitaplar Olmasa da Olur “Biz kadınlar bazen en başından olmayanı oldurmaya çalışıyoruz. Böyle kodlanıyoruz. El attığımız her şeyi…