Magazin

Bu Masa İş Yapar

Flash TV’nin malumunuz sosyal medyadaki lakabı “Halay Kanalı” böyle denmesinin sebebi etliye sütlüye karışmadan fazla siyasetin içine girmeden ekran başındaki izleyiciyi sadece eğlendirmek adına programlar yapmasıydı… 2019 yılında kanal kapanma kararı aldı ve yayınlarına son verdi.

Geçtiğimiz aylarda ise FlashTV’nin yeniden yayın hayatına merhaba diyeceği ve bünyesine katacağı her telden her dilden TV programcıları ile yine farklı bir kanal olacağı sloganı ile yola çıkıldı.

Gerçektende öyle oldu ve kanal farklı kültürler, farklı kişilikler, dikkat çekenler ve dahasını bünyesine kattı.

Bu farklı dünyaların bir araya geldiği kanalda bir magazin ve gündem programı var.

Adı “Al Sana Haber”

Hayli renkli bir masa bu masa… Nihat Doğan, Tuğba Ekinci, Bahar Candan, Ebru Polat ve büyük ihtimal bu oluşumun fikir anası Seyhan Soylu…

Seyhan Soylu müthiş zeki bir kadındır. Televizyonculuk adına da çok dâhiyane işler yapmıştır ve yapamaya da devam ediyor. Mesela, böyle bir programın ve içinde yer alacak bu kadar uç kişiliği bir araya gelmesinde büyük katkısı vardır. Neyin izlenip, neyin reyting yapacağını da çok iyi bildiği için hamlelerini yerli yerinde yapar.

Birkaç gündür “Al Sana Haber” programı sosyal medyanın dilinde, program yorumcuları arasındaki sert tartışmalar ve o tartışmalar olurken diğer yorumcuların kendi dünyalarında olmasına kadar her şey sosyal medyada iyi ya da kötü bir şekilde işleniyor.

Eğer bu program sosyal medyanın diline düşmüş ise bilin ki izlenmeye başlamıştır ve bu masa iş yapar!

Hande Erçel Dünyadan İkinci

Hande Erçel, IMDb’nin 2021 yılının 28-30 yaş arası en çekici kadınları listesinde dünyada 2. oldu.

Şöhret basamaklarından hızlı bir şekilde çıkmaya devam eden Erçel, bu seferde dünyanın en çekici ikinci kadını oldu.

IMDb’nin 2021 yılının 28-30 yaş arası en seksi kadınları listesinde birinci Kate Upton, ikinci Hande Erçel, üçüncü sırayı ise Erica Manni aldı.

Işıl Yücesoy’dan Tam Bir Vefa

Işıl Yücesoy maxi single’ını; “Ablam, öğretmenim, dostum” dediği Şeneş’e “Vefa” olarak yayınlıyor.

Usta sanatçı Işıl Yücesoy, ilk kadın Türk şarkı sözü yazarı Fikret Şeneş’in şarkılarını seslendirdiği, Ossi Müzik etiketiyle yayınlanan “Vefa” isimli maxi single’ı ilemüzikseverlerle buluşuyor. Yücesoy maxi single’ını; “Ablam, öğretmenim, dostum” dediği Şeneş’e “Vefa” olarak yayınlıyor.

46 yıl sonra yeniden

Işıl Yücesoy, tamamı 5 şarkıdan oluşan “Vefa” isimli maxi single’da 1975 – 1979 yıllarında seslendirdiği, sözleri Fikret Şeneş’e ait olan; “Bir Var Bir Yok”, “Çalamazsın Mutluluğu”, “İçmeden Sarhoş”, “Tatlıya Bağla” ve “Ne Var Ne Yok” isimli şarkıları bugünkü duygularıyla yeniden yorumladı. Çıkış şarkısı Yücesoy’un, 1975 yılında yayınlanan ilk 45’liğine ismini veren şarkı “Çalamazsın Mutluluğu” olan maxi single’daki şarkılar besteci ve piyanist Murat Aşkan’ın yeni düzenlemeleriyle dinleyenlerle buluşuyor.

Yılın En İyi Astrologu Yine O

Sunuculuğunu Bircan Bali ve Doğancan Özadlı’nın üslendiği, Oya Ulucan Event organizatörlüğünde gerçekleşen Türkiye Exclusive Ödülleri Le Méridien Istanbul Etiler’de düzenlenen bir tören ile sahiplerini buldu.

Türkiye Exclusive Ödülleri’nde yılın en iyi astrologu Dr. Astrolog Şenay Devi’nin oldu.

Şenay Devi,  ödülünü alırken yaptığı konuşmada “Büyük dedem Ali Kuşçu izinde AstrodehA ekibim ve şahsım adına bu güzel ödüle layık gören herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Her bilenin üstünde bir bilen vardır ilkesi ile gökyüzüne rehberlik etmeye devam. Var olun” sözlerine yer verdi.

Devi ödül mutluluğunu ekibi ile kutladı…

Simge Moda Dünyasına Girecek

Son dönemde sahnede giydiği kıyafetleriyle ve tarzıyla beğeni toplayan Simge ileride moda dünyasına girip kendi adıyla bir koleksiyon hazırlamak istiyor.

Sahnedeki Simge ile evdeki Simge arasında çok fark var diyen güzel şarkıcı, ‘’Evdeki Simge çok sakin rahat giyinen sahnedeki Simge ise enerjik ve havalı bir kadın.’’ dedi.

“Sahnede bir giydiğini bir daha giymek profesyonelce davranış” olmadığının altını çizen Simge, ”Sahne benim vitrinim onun için çok özenli davranıyorum. Şarkılarıma, sahneme ve kıyafetlerime harcadığım paraya hiç üzülmem’’ diye konuştu. Simge, giydiği kıyafetleri ise: Adana, Ankara ve Gaziantep’te sahne alan şarkıcılara gönderiyor. Bu durumu gelenek haline getiren sanatçının kostümleri kuru temizleme yapıldıktan sonra altı ayda bir kargo ile, yeni sahibine ulaşıyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like