Vizyondaki Filmler / Agora Sinemaları

Terminal

Tür: Dram, Gerilim

Yapımı: 2018-İngiltere

Yönetmen: Vaughn Stein

Oyuncular: Margot Robbie, Simon Pegg, Dexter Fletcher, Max Irons, Mike Myers

Adı bilinmeyen bir şehrin tren garında, “Hattın Sonu” adında bir restoranda çalışan güzel garson Annie (Margot Robbie), dışarıdan bakıldığında göründüğünden farklı birşey yaşıyor gibi görünmese de, aslında çok farklı bir paralel hayatı vardır. Annie’nin çalıştığı restorana gelen iki kiralık katil, çok tehlikeli ancak parası bol bir işi kabul ettiklerinde, Annie’nin aslında kim olduğunu ve neler yapabileceğini öğrenecekleri bir maceraya atıldıklarının henüz farkında değildir.

Gökdelen

Tür: Aksiyon, Dram, Suç

Yapımı: 2018-ABD

Yönetmen: Rawson Marshall Thurber

Oyuncular: Dwayne Johnson, Pablo Schreiber, Neve Campbell, Chin Han

Eskiden FBI’ın rehine kurtarma biriminde çalışmış ve savaşlarda yer almış Will Ford (Dwayne Johnson), bir operasyon sırasında sol bacağını kaybettikten sonra emekliye ayrılmış ve gökdelenler için güvenlik danışmanlığı yapmaya başlamıştır. Çin’de bulunan dünyanın en yüksek binası ‘The Pearl’ için bir güvenlik araştırması yapması gerektiğinde kendisi de ailesiyle birlikte buraya yerleşerek bizzat gözlem yapma şansı bulur. Ancak binada bariz güvenlik açıkları vardır ve bunlar sonucunda binanın 96. katında bir yangın çıkar. Yangının sorumluluğu Ford’a yüklenir. Will Ford’un hem adını temize çıkarmak, hem de binada mahsur kalan ailesini kurtarabilmek tüm bilgi ve cesaretini son damlasına kadar kullanması gerekecektir.

Bende Kal

Tür: Komedi

Yapımı: 2017-Türkiye

Yönetmen: Utku Uçar

Oyuncular: Süheyl Uygur, Sadi Celil Cengiz, Ruhi Sarı, Peker Açıkalın, Hüseyin Elmalıpınar

Babasından kalan berber dükkanını işleten, müşterilerine tıraş sonrası yaptığı masajlarıyla ünlü Fikret (Süheyl Uygur) için her şey yolundadır. Ancak bir gün dükkanına gelen gelen pazarlamacı Taner (Sadi Celil Cengiz), tüm düzenini alt üst edecektir.
Taner’in zoruyla otomatik bir masaj cihazı alan Fikret, kazara ünlü mafya babası Altan’ın ölümüne neden olur. Cesedi ortadan kaldırmak için koltukçu Rıza’dan (Ruhi Sarı) bulduğu bir koltuğu kullanır. Ancak bu sırada koltuk, büyük yanlışlıklar sonucu düzenbaz muhtar adayı Düzgün Söğüş (Peker Açıkalın) ile birlikte Adana’ya doğru yola çıkar. Üç arkadaş, 2 gün içinde Adana’dan koltuğu alıp İstanbul’a dönmek zorundadır, ancak Adana’da türbe muamelesi görmeye başlamış koltuğu geri almak hiç kolay olmayacaktır.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like