MAGAZİN

Azerin’i Keşfettim!…

Geçenlerde tesadüfen youtube’da gezinirken TRT AVAZ’da “Çırpınırdı Karadeniz” şarkısını gönül tellerini titrete titrete okuyan Azerin adında Azerbaycan’lı bir sanatçıya denk geldim…
Ses rengi ve söyleyiş tarzı ilgimi çekti ve diğer videolarına da baktım inanılmaz.

Merak içindeyim acaba sesi kaç oktav?

Azerin çok dik seslerle şarkıya giren biri ve sizde bekliyorsunuz ister istemez ne zaman detone olacak diye ama bekleyiş boşuna şarkıya hangi sesten giriyorsa o sesle bitiriyor bir gram zorlanmadan ve şarkının sonunda helal olsun diyorsunuz… Çünkü çok alışık olmadığımız bir durum Türkiye’deki müzik piyasasında pek çok ismin asla göz alamayacağı bir riskle okuyor şarkıları. O yüzden onu dinlerken keşke dedim bu işi meslek olarak kabul edip yapanlar bu tarz örnekleri dinleyip kendilerini geliştirseler biraz…
Aslında şaşırmamak gerek Azerbaycan’da sanata sanatçıya verilen değer ortada çokta iyi müzik eğitimi alıyorlar Eurovision şarkı yarışmalarındaki başarıları bile bunu kanıtı. Biraz farklı ses rengi ve söyleşi tarzı dinlemek isterseniz Azerin hanımı tavsiye ederim sizlere…

Can Bebek Dünyaya Geldi

Oyuncu çift Beyza Şekerci ve Engin Hepileri bebeklerini kucağına aldı.
3 yıl önce hayatlarını birleştiren Beyza Şekerci-Engin Hepileri çiftinin oğulları 5 Ekim Cuma sabahı saat 08.44’te doğdu. Çift, 3 kilo 200 gr olarak dünyaya gelen bebeğe Can adını verdi.

Seda Sayan’ın Yeğenlerinin Başarısı

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın kendisi kadar yeğenlerinin başarısı da dikkat çekmeye başladı.
Sayan’ın yeğeni Ayçam kariyerine yakın zamanda çıkartmış olduğu ‘Fiyasko’ adlı albüm ile müzik sektöründe devam ederken diğer bir yeğen Eda ise, televizyondaki ekran gerisi çalışmalarından sonra geçtiğimiz sene kozmetik sektörüne hızlı bir giriş yapmıştı. Eda Gök’ün kendi özel tasarladığı “matte lipstick” ürünleriyle rekor satış sayısına ulaştı.
Kısa süre içerisinde kozmetik sektöründe adını sıkça duyduğumuz Eda Gök Kozmetik, yeni ürün ve farklı renk çeşitleriyle makyaj sevenlerin hizmetine sunmaya hazırlanıyor.
Aynı anda Youtuber Danla Bilic ve sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın çıkarttığı matte lipstick’lerin arasında en çok tercih edilen isim Eda Gök oldu.

Eylül Ayına Damga Vuran Dört İsim:

Eylül ayı magazin dünyasında kimler ne yaptı? En çok kim dikkat çekti? En çok kim neden konuşuldu sorularının cevabı; Yıldız Tilbe, Cem Yılmaz, Demet Akalın ve Aleyna Tilki adında birleşiyor…

Demet Akalın’ın evliliğini sonlandırması herkesi şoke etti

Medya Takip Merkezinin araştırmalarına göre; Bir anda magazin gündemine bomba gibi düşen Demet Akalın – Okan Kurt çiftinin boşanma haberinin ardından gözler ünlü sanatçıya çevrildi. Boşanma kararını daha önce “Evliliğimizde kriz yaşadık ama çok şükür atlattık.” diyen Demet Akalın’ın aldığı öne sürüldü. Akalın, aldığı kararın ardından Instagram hesabında eşi Okan Kurt ile çekildiği fotoğrafları sildi. ‘Demet Akalın Kurt’ olan Twitter adresini de ‘Demet Akalın’ olarak değiştirdi. 6 yıllık evliliğini 10 dakikada sonlandıran Demet Akalın eylül ayının en çok konuşulan ismi oldu.

Aleyna Tilki bu kez klip yönetmenliğiyle gündemdeydi

Aleyna Tilki’nin Emrah Karaduman ile ortak çalışması ve son şarkısı olan Dipsiz Kuyum şarkısının klibi geçtiğimiz ay YouTube üzerinden yayınlanmıştı. Kısa zamanda milyonlarca kişi tarafından izlenen o klip kafaları karıştırırken, şarkının da çalıntı olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Genç şarkıcı tüm bu iddialara rağmen fizy Müzik Ödülleri’nde ‘En iyi Çıkış Yapan Sanatçı’ ve ‘En İyi Video Klip’ ödüllerinin sahibi oldu. Ödül aldıktan sonra Instagram’dan mutluluğunu paylaşan Aleyna, “Ödüllü yönetmenim artık. Ona göre yılın video klibi” notunu paylaştı.

Cem Yılmaz’ın “Kaçamak”ı konuşuluyor!

Film projeleri ilgiyle takip edilen Cem Yılmaz, bu yılın başında Arif v 216 ile sinemaseverlerle buluşmuştu. Yılmaz, bu filminden sonra da boş durmadı ve 2019 yılı için çalışmaya devam etti. Nisan ayında Karakomik Filmler’in müjdesini veren ünlü komedyen, sosyal medya hesabından sık sık setten fotoğraflar paylaşarak takipçilerinin merakını artırmaya devam etti. Karakomik Filmler serisinin ilki olma özelliği taşıyan Kaçamak’ın çekimlerini tamamlayarak afişini sosyal medyadan paylaştı.

Psikopat Müdirenin İlginç Paylaşımı

Avlu dizisinin 2. sezonunda psikopat hapishane müdiresi Zerrin karakteri ile oyuncu kadrosuna dâhil olan başarılı oyuncu Nergis Öztürk sosyal medyadan ilginç bir paylaşım yaptı.
Sert ve katı müdire rolünü canlandıran sanatçı daha ilk bölümlerle dikkati çekerken normal hayatında da bir o kadar eğlenceli bir karaktere sahip
Öztürk, sosyal medya hesabından sete giderken gözaltlarına uyguladığı maske ile çekilmiş bir fotoğrafını instagram hesabında “Kişisel bakımım benim için çok önemlidir” notu ile paylaşarak herkesi şaşırttı.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

İnsan

“İnsan, adı anılmaya değer bir şey olana kadar üzerinden uzun bir süre geçmedi mi? Biz, insanı katışık bir…