AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Bir Yıldız Doğuyor

Tür: Dram, Müzikal, Romantik

Yapımı: 2018-ABD

Yönetmen: Bradley Cooper

Oyuncular: Bradley Cooper, Lady Gaga, Sam Elliott, Bonnie Somerville, Dave Chappelle

Bir zamanların ünlü country şarkıcısı Jackson Maine (Bradley Cooper), artık kariyerinde düşüşe geçtiği bir dönemi yaşarken Ally (Lady Gaga) adında yetenekli ancak tanınmamış bir genç müzisyenle tanışır. Ally ile kısa sürede yakınlaşan Jackson, aynı zamanda genç yıldız adayının tanınmasına yardımcı olacaktır.
İlk önce Beyonce’nin başrolünde oynayacağı duyurulan filmde Lady Gaga yer aldı.

Sevgili Komşum

Tür: Dram , Komedi

Yapımı: 2018 – Türkiye

Yönetmen: A. Taner Elhan

Oyuncular: Selin Şekerci, Sezin Akbaşoğulları, Erkan Can, Emre Altuğ, Selim Bayraktar

Geçmişte eşinden gördüğü şiddetin ardından bir süre sığınma evinde yaşayan genç bir kadın, sevgilisi Cengiz (Selim Bayraktar) ile birlikte yepyeni bir hayata adım atmıştır. Artık insanlara yeniden güvenmeye başlamış, mutlu olmayı hatırlamıştır. Sevgilisiyle birlikte bir eve taşındığında, her şeyin çok daha güzel olmasını beklemektedir. Taşındıkları Şale Apartmanı, kapıcısı, kedi sever teyzesi ve meraklı, birbirinden değişik karakterde sakinleriyle genç kadının aradığı mutluluk ve huzuru sağlamış gibidir. Ancak bu güven duygusunun ne kadar sahici olduğunu zaman gösterecektir.

Uzun Kabus

Tür: Korku

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Sylvain White

Oyuncular: Joey King,  Julia Goldani Telles, Jaz Sinclair, Annalise Basso, Kevin Chapman

4 genç kızdan oluşan bir arkadaş grubu, Slender Man efsanesinin gerçek olmadığını teyit etmek için bir ritüel gerçekleştirir. 1 hafta sonra içlerinden Katie (Annalise Basso) ortadan kaybolur. Olayı araştıran arkadaşları, Slender Man’in gerçekten var olduğuna inanmaya başlamışlardır. Artık onu akıllarından atmaları, gözlerinin önünden silmeleri mümkün değildir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Kültür ve Sanat

Deliler Fatih’in Fermanı Tür: Savaş, Tarih Yönetmen: Osman Kaya Oyuncular: Cem Uçan, Erkan Petekkaya, Nur Fettahoğlu, Yetkin Dikinciler, Gülşah…
Devamını oku...

Kültür & Sanat

Kitaplar Gerçek Mucize Kendine İnanmaktır Ne mutlu olmak için ne de hayatını değiştirmek için asla geç kalmış sayılmazsın!…