“En modern Butik Hotel” Alsancak’ta

2016 yılının “En Modern Butik Oteli” seçilen Zeniva Hotel, konuklarına unutulmaz bir deneyim vaad ediyor.

2014 yılı, nisan ayında kapılarını açan Zeniva Butik Hotel, İzmir’in kalbi Alsancak’ta hizmet veriyor. Şehrin merkezinde olması; iş, eğlence ve alışveriş merkezlerine, İzmir Körfezi kıyısındaki muhteşem Kordon’a ve kentin önemli meydanlarından Cumhuriyet Meydanı’na 50 mt.  uzaklıktaki konumuyla misafirlerine büyük bir kolaylık sağlıyor.

Zeniva Butik Hotel’deki oda tipleri misafirlerin istek ve ihtiyaçlarına göre Standart, Deluxe ve Suite olarak üçe ayrılmış. Standart odalar otelin hedeflediği misafir kitlesine uygun olarak, minimalist tarzda ve her türlü konfora sahip bir şekilde tasarlanmış. Bütün odalarda misafirlerin rahatı düşünülerek black-out perde ve kişisel iklimlendirme teknolojisi kullanılmış. Deluxe odalarda minimalist tasarımyla öne çıkan özel okuma lambalarına kadar tüm ayrıntılar düşünülmüş. Suite odalarda ise geniş oturma alanları, özel tasarımlı banyoları ve dizayn lavabolarıyla dikkat çekiyor.

Uluslararası Turizm Platformu’nda büyük öneme sahip İngiltere merkezli Luxury Travel Guide tarafından 2016 yılının en modern butik oteli seçilen Zeniva Butik Hotel, sağladığı hizmet kalitesiyle bu ödüle hak kazanmış.

Zeniva Butik Hotel’in ücretsiz bisiklet hizmeti İzmir’de bir ilk.

Zeniva Butik Hotel’in konuklarına sunduğu ücretsiz bisiklet hizmeti İzmir’de bir ilk. Otelde konaklayan misafirler ücretsiz bisiklet hizmeti alarak, hem keyifli vakit geçiriyor, hem de şehri keşfetme fırsatı buluyorlar. Bisiklet hizmeti konusunda yabancı misafirler başta olmak üzere, oldukça olumlu geri dönüşler oluyor.

 

Kızılay Caddesi No: 1/1 Alsancak / İzmir

T: 0 232 422 40 46

M: 0 533 341 23 40

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like