Astroloji

XII Constellations of Zodiac and Its Planets the Sovereigns. Astrological Celestial Chart. (Ultraviolet Blueprint version).

KOÇ:
Bu ay her anlamda olumlu çelişkili bir dönem olacağını bilmelisiniz. Para gezegeniniz Venüs aile ve yuva evinizde sizi etkiliyor. Bu arada aile sorunlarınız ve onlarla ilgili bir hareketlenme söz konusu olacak ve sanki ikiye bölüneceksiniz. Yapabileceğiniz işleri planlamalısınız. Yoksa kariyerinizle aile arasında sıkışmak sizi yoracaktır. Romantizm ve duygusal ilişkilerinizi sosyal yaşamınızla birleştireceksiniz. Eğlence dünyasında yerinizi alırken, sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmanın zevkini yaşayacaksınız. Evliyseniz veya ciddi bir partneriniz varsa, onunla güzel günler geçireceksiniz. Partnerinize ve eşinize karşı derin bir sorgulamayla kıskançlık duygusu içinde hareket edebilirsiniz.

BOĞA:
Bu ay para gezegeniniz size istediğiniz desteği vermeye başlıyor. İkili ilişkilerinizde size para kazandıracak aktivitelerin içinde olacaksınız. Sezgileriniz çok önemli. İş yerinizdeki yorucu çalışmalarınız nedeniyle oluşan stresli anlarınızda, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın. Size o an için çözümsüz gibi görünen işlerinizin, aslında o kadar karmaşık olmadığını görecek ve çıkış yollarını çok kolay bulacaksınız. Kariyer yolunda attığınız adımlar, ilerisi için sağlam yapı taşlarını oluşturacak. Sosyal hayatınıza verdiğiniz değer iş hayatınızı da olumlu etkileyecek. Sizi eğlendirecek, oyalayacak ve gücünüzü ortaya çıkaracak işlerin altına imza atacaksınız. Bu ay ayrıca başkalarının paralarını yönetme konusunda başarılı olacaksınız.

İKİZLER:
Bu İş ilişkilerini ihtiva eden bazı görüşmelerinizde pürüzler çıkabilir, beklemediğiniz gelişmeler sizi mutsuz edebilir. Bu dönemde şans oyunlarıyla ilgili değişik konulardan uzak kalın. Maddi konularda bazı gecikmeler ve aksilikler olabilir. Mümkün olduğu kadar mantığınız doğrultusunda sakinliğinizi ön plana çıkararak beklemede kalın. Yine, bu dönemde, herhangi bir gayrimenkule yatırım yapmak için çevrenizden yardım alabilirsiniz. Bu ay yaşamınızda önemli bir yere sahip olan Aşk konusu sizi çok meşgul edecek. Karşıt Jüpiter’in olumlu desteği sayesinde, aşk her yerde karşınıza çıkacaktır. Eğer, evliyseniz veya hayatınızda sizin için önemli bir yeri olan birlikteliğiniz varsa keyfinize diyecek yok. Bekârlar için bu durum daha farklılıklar gösterecek.

YENGEÇ:
Bu ay kazançlarınız açısından oldukça parlak bir hafta olacağını müjdeleyebiliriz. Fakat Merkür sizi zorlayacak. Enerjinizi doğru kullanırsanız, öfkenizin ve sabırsızlığın üstesinden geleceksiniz. Maddi konularla ilgili bilançolarını gözden geçirerek beklemede kalabilir, parasal konularda daha da detaylara inerek stratejiler geliştirebilirsiniz. İş arayanlar için önemli bir süreç. Birçok güzel fırsatlar kapınızda olacak. Merkür’ün gerilemesi sizin işinizdeki hatalara açık olacağınız ve iş durumunuz yeniden gözden geçirmenizde yarar olacağını hatırlatırım. Her şeye rağmen, oldukça kazançlı bir hafta olduğunu bilmelisiniz. Oğlaktaki Retro Satürn, size destek vermeye devam edecek. Aşk gezegeniniz sizi duygusal konularda tedbirli olmanız konusunda zorlayacaktır.

ASLAN:
Bu ay maddi durumunuz iyi olacak. Çok fazla para harcamanız gerekebilir. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanacaksınız. Çevrenizde gizemli bir hava estirecek, toplumsal kariyerinizi mistik olaylarla bağdaştırabileceksiniz. İsteklerinizi yumuşak bir şekilde karşı tarafa sunacak ve kabul göreceksiniz. Ayrıca aileniz ve sevdikleriniz kariyerinizde büyük etkisi olacak. Kariyerinizle ilgili önemli amaçlarınız varsa, bu konuda saptamalarınızı doğru alanlarda kullanacaksınız. Ailenizden kalan eski bir gayrimenkul varsa; onların tamiratı, alım satımı gibi işlerle meşgul olacaksınız. Bu hafta aşk hayatınız oldukça durgun geçebilir.

BAŞAK:
Maddi açıdan değişim olmaması sizin için oldukça memnun edici olacak, en azından kendinizi yormayacak ve mevcut durumunuz koruyacağınız dönemdesiniz. Pratik yaşama geçirmeniz imkânsız olan konular, kafanızda yeni şekillerin oluşmasına ve fikirlerinizin yenilenmesine zemin hazırlayacaktır. Şimdiye kadar düşünmediğiniz konuların yarattığı olumlu etki vizyonunuzun değişmesine neden olacak Kendinizle barışık bir tutum sergilemeye devam ediyorsunuz. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz. En önemlisi duygusal yaşantınızda abartılardan uzak kalmalısınız. İlişkilerinizdeki pürüzleri fazla büyütmemeli ve olayları kendi akışı içinde değerlendirmelisiniz. İlişki gezegeniniz Neptün geri giderken abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz.

TERAZİ:
Bu ay, kariyeriniz ve aileniz arasında mekik dokuyacaksınız. Retro Satürn aile ve yuva evinizde olacağı için, çalışmaya devam edeceksiniz. Üstelik geri giden Merkür enerjinizi dengeleyerek kullanmanız konusunda size küçük hatırlatmalar verecektir. Cesur ve mücadelen kaçmayan işler sizi aynı zamanda başarının kucağına götürürken tahammülsüz de yapıyor. Özellikle iş konusunda başkalarının fikirleriyle hareket etmek istemiyorsunuz. Kariyerinizi duygusal huzurunuzu sağlayacak şekilde şekillendirin ve kendinizi uyumsuzluk ortamlarından uzak tutun. Maddi durumunuz hala mükemmel ve beklediğiniz paraya kavuşacaksınız. Aşk Gezegeniniz Mars, Aslan burcunda ilerliyor. Enerjinizi romantik ve renkli tutmaya devam ederken, dikkat etmeniz gerekebilir. Çünkü sosyal aktivitelerinizde ve süregelen ilişkilerinizde bir yavaşlama görülecek.

AKREP:
Hala maddi açıdan mutlu bir dönemdesiniz. Kariyer fırsatları rahat tavırlarınız sayesinde kapınıza gelecektir Sahip olduğunuz mallar değer kazanacak. Bu ay hedeflerinizin birçoğunu gerçekleştireceksiniz. Entelektüel merakınız piyasayı iyi takip etmenize neden olacak. Medya, satış, pazarlama işlerinde bir takım olaylar gündeme gelecek. Kazanç sağlamanızda çevresel faktörler etkin rol alacak. Hayatınızda güçlü insanlar ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız. Siz sıradan kişilerden hoşlanmadığınız için, farkında olmadan yöneldiğiniz insanların kariyer açısından önemli kişiler olduğunu biliyorsunuz. Aşk hayatınızda mutlu olacağınız bir haftadasınız… Aşkı bildiğiniz gibi yaşayıp, kendi istekleriniz doğrultusunda davranacaksınız.

YAY:
Maddesel imkânlarınız yeniden gözden geçirmek için bol zamanınız olacak. Her şey netleşmeye başlayınca yeniden her şeye dört elle sarılmak isteyeceksiniz. Özellikle sevdiklerinizin sizden maddi istekleri bir hayli fazla… Birlikte çalıştığınız kişilerin desteklerini olumlu kullanmak adına fırsatları değerlendirmelisiniz. Bazılarınız aşkı ve kariyeri bir arada yaşayacaksınız. Katılacağınız sosyal aktivitelerdeki hoş sohbetleriniz iş hayatınıza katkısı olacak ve beklediğiniz birçok teklif bu tür toplantılarda karşınıza çıkacak. Retro Jüpiter burcunuzda. İyimser yönlerinizi kullanarak amacınıza kolayca ulaşacaksınız. Bu ay her yerde aşkın karşınıza çıkması veya aşkın sizi sürekli takip etmesinde hiç rahatsız olmayacaksınız.

OĞLAK:
Bu ay daha çok kişiselliğinizle ilgileneceksiniz. Güven duygusunun, maddi olanaklarla paralel geliştiğini bildiğiniz için, bu konuda farklı düşüncelere sahipsiniz. Hem para harcamayı seviyor bir yandan da yatırımlarınızı yönlendirmek ve paranızı çoğaltmak için çalışmak istiyorsunuz. Sadece kendinize güvenerek, size katkıda bulunmak isteyenleri kibarca geri çevireceksiniz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir ay içindesiniz. Maddi durumunuz daha da güçlenecek. Uzak yollardan beklediğiniz haberleri alabilir ve uzun süredir planladığınız projelerinizi yaşama geçirebilirsiniz. Bu ay uzun süredir beklediğiniz sonuçlara yaklaşmanız mümkün.

KOVA:
İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bu kişiler, kalabalık ortamlarda ve eğlence dünyasında tanışacağınız kişiler olacaktır. Finans konularında size fikirler verecekler, akılcı ve mantıklı yaklaşımları ilginizi çekecektir. Onlarla ortak aktiviteler gerçekleştireceksiniz. Geciken terfilerinizde bu dönem açılacaktır. Ani gelişen olaylar karşısında tepkinizi koyacaksınız. Seçtiğiniz konularda ömür boyu sürecek başarıların altına imza atabilirsiniz. Bu ay aşk hayatınız mutlu görülüyor ve sosyal açıdan ön planda olacağınız bir dönem. İlişkilerinizde tatlı bir yaklaşım söz konusu… Görüşeceğiniz veya işbirliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz.

BALIK:
Kariyer açısından oldukça mutlu bir dönem… Zihinsel performansınızda bir artış olacak. Öğrenme kabiliyetinizin çok yüksek olmasından dolayı, birçok konuda aynı anda aktivite göstereceksiniz. Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirleyecek ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yakın çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin enerjisinden faydalanabilirsiniz. Fakat ısrarcı tutum izlememeye çalışın, aksi takdirde aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Ay boyunca elde ettiğiniz kazançlarla ilgili yeni ve olumlu gelişmeler gündeme gelecek. Bazılarınız kazandığı paraları yeni projelerine ayıracaklar. Özellikle size finans kapısını aralayacak dostlukları arzulayacaksınız.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Kadehler

Masalarımızın en gösterişli detayı , içindeki içeceği  ile adını alan tutuşumuz ile anlam kazanan bardaklar… İçinde sunulan içkinin…