Müşterisini Müdavim, Müdavimini Memnun Eden Restoran

Tanıdık tatlar, tanıdık masalar, tanıdık yüzler rahatlatır insanı. Ne çıkacağını bilmediğin, belirsiz bir yolculuktansa müdavim olmak daha sıcak gelir insana, daha korunaklı, daha sempatik, hatta daha lezzetli! Tanıdık alanda daha rahat oturursun bir kere. Omuzların yavaşça gevşer, o tebessüm yüzüne yayılır, bir de gerinerek sırtını yaslarsın. İşte bu tanıdık alanlarda her şey daha keyifli, daha anlamlı gelir.

Müdavim olmak için aynı yere yüzlerce defa gitmeniz çoğu zaman yeterli olmaz. Ancak bir kere müdavim kategorisinde olduğunuz hissettirilirse bir daha gözünüz başka mekanlara kaymaz, orada kendinizi evinizde gibi hisseder, gün sonunda tekrar gitmek için can atarsınız. Ne olursa olsun içinizin ferah olacağı bir yer olur orası. Tabii müdavim olmanın faydası da saymakla bitmez. Bir kere özel şeyler isteyebilme şansınız olur. Mesela zevkinize göre hazırlanan bir salata veya size özel olarak süslenmiş ve donatılmış bir masa… Tek telefonunuzla hazır ve nazır bir atmosfer.

İşte, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki Orkinos Restaurant, müdavim kavramını en yoğun ve en içten şekilde yaşayanlar, yaşamak isteyenler için en iyi hizmeti, en samimi ortamı sunarak bu geleneği sürdürmeye çalışıyor.

Orkinos Restaurant denildiğinde yılların deneyimi ve tecrübesi, lezzeti ve hizmeti ile Ali Akın akla geliyor. 1976’da ünlü Bonjour Restaurant’ta Orhan Uslu ile mesleğini icra etmeye başlayan Akın, 1980’den itibaren İzmir’in seçkin mekanlarından Palet Restaurant’ta Avrupa mutfaklarının güzel tatlarını Kahraman Nizamoğlu’ndan aldığı feyzle damakların beğenisine sunmuş. 1986-1994 arasında ise Kemal’in Yeri’nde Kemal Usta ile deneyim ve tecrübelerinin zirvesini yakalayan Ali Akın, 1994’ten itibaren sırasıyla Göztepe’de sahilde Symrna, Balık Pişirme ve Orkinos’u açarak İzmir’in elit müşterilerine deneyimli ve seçkin personeliyle hizmet vermeye devam etmiş.

Son 4 yıldır Orkinos’un işletmesini iki çocuğu Bahtiyar Akın ve Mehtap Akın’a devrederken, bu yenilik yeni bir dönemin de başlangıcı olmuş. Genç ve dinamik bir ruhla çalışmalarına başlayan iki kardeş; menüde yer alan spesyaller ve mezeler, mekanın düzeni ve tasarımı gibi bir çok kritik konuyu tekrar gözden geçirerek iyileştirmeler ve yenilikler yapmış, yollarına yeni bir sinerji ve vizyon devam etmişler.

Orkinos; eşsiz bir deniz manzarası, tertemiz bir hava, Ege’nin en yetenekli şeflerinin ellerinden çıkan mezeler, mevsimin en taze deniz ürünleri ile hem şehrin içinde, hem de sakinliğiyle ruhunuzu dinlendirip kaliteli zaman geçirebileceğiniz bir restoran. Göztepe’nin tek balık lokantası. Ailelerin yanı sıra şirket içi motivasyon yemekleri, grup toplantıları gibi organizasyonlar için de iş dünyasının sıkça uğradığı bir işletme.

“Orkinos Restaurant olarak her yeni gün seçtiğimiz en taze deniz ürünlerini daha lezzetli bir hale getirerek sunmanın planlamasını yapıyor, menümüzü ve lezzet yelpazemizi geliştirip genişletmeye çalışıyoruz. Klasik ızgara çeşitlerinin yanı sıra Ayvalık lokumu, sütlü balık, limonlu levrek, balık şaşlık, levrek sarma, pazı yatağında levrek gibi spesiyallerimizle farklı damak zevklerine hitap edecek lezzetler sunmaya çalışıyoruz. Balık bir restoranın en önemli vitrinidir. En önemli başarı kriteri de sofraya sunulan balığın günlük ve taze olmasıdır. Bu konuda güven kazanmak, misafirler daha sofraya oturmadan bir puan fazladan kazanmak demektir. Ekibimiz tarafından her gün mevsimin en taze ve doyurucu balıkları seçilir ve restoranımızda satışa sunulur. Bu eleminasyon siz sofranıza oturmadan çoktan yapılmış olur. Bu sebeple Orkinos Restaurant’a rezervasyon yaptırdığınızda masanıza her zaman taze balık geleceğini bilir ve güven içinde sevdiklerinizle vakit geçirir, bulunduğunuz anın keyfini çıkarırsınız” diyorlar.

ORKİNOS=GÜLEN YÜZLER

Orkinos Restaurant’ın en önemli değeri güler yüzlü hizmet ve müşterilerin mutluluğu. O nedenle ‘Orkinos’ demek gülen yüzler, tatlı sohbet ve bol kahkaha demek. ‘Orkinos’ demek lezzetli yemeklerle kaliteli mezeleri aynı sofrada tadabilmek demek. “Müşterimizin evine gider gibi restoranımıza gelmesini isteriz. O rahatlığı ve ferahlığı hissetmeli, sevdiği dostlarını, misafirlerini restoranımızda tüm rahatıyla ağırlamaktan çekinmemelidir. Zaten gerisi de çorap söküğü gibi gelir.

Müşterilerimizin mutluluğunu ve güler yüzünü gören ekibimizin mutluluk katsayısı artar, işlerinden aldıkları zevk, hizmet vermekten duydukları keyif katlanır. Böylece hizmet kalitemizle müdavimlerimizin memnuniyeti birbirine bağlı bir döngü, kırılmaz bir zincir halini alır. Bu sebeple müdavimlerimizle aramızdaki bağ kopmaz bir bütün olur. Büyük mutlu bir aile olduğumuzu fark ederiz. Zira Orkinos’ta güler yüz bulaşıcıdır” diyorlar.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like