Paşabahçe Mağazaları ile Bu Yazın Rengi Mavi!

Bu yaz, Paşabahçe Mağazaları’nda mavi rengin serinletici ve huzur verici etkisi ön plana çıkıyor. Evine ve sofralarına ferahlık getirmek isteyenleri mavi detaylarla dolu ürünler Paşabahçe Mağazaları’nda bekliyor.

Ev ve yaşama dair binlerce fikir ve öneri sunan Paşabahçe Mağazaları, mavi rengin ön plana çıktığı binlerce ürünü ile ev veya yaşam alanlarında yazı karşılıyor.

Evlerde Mavi Detaylar 

Paşabahçe Mağazaları’nın suyun gücünü ve zarafetini anlattığı Omnia Su koleksiyonunda yer alan, Aksu/Suardi Design’ın hayat veren yağmurdan esinlenerek tasarladığı Omnia “Drops” Kobalt ve Omnia “Drops” Turkuaz Vazo en güzel çiçeklerle buluşuyor.

Paşabahçe Mağazaları, evlerdeki dekorasyona mavi rengin dinginliğini katacak ürünlerle yaşam alanlarına yeni bir soluk getiriyor. Nazar boncuğunun koruyucu enerjisi ve turkuaz yeşilinin huzur veren tonu Nazar Obje Zırhlı Mumluk Turkuaz Yeşil ile evlere dinginlik katıyor. Turkuaz rengin ön plana çıktığı Girdap Vazo Turkuaz ve Firuze Kase Turkuaz Mavi evlere renk getiriyor. Geleneksel Kütahya çini sanatının modern yorumuyla tasarlanmış Kütahya Çini Karolu Çerçeve evlere otantik bir dokunuş katarken, Gümbet Porselen Dekoratif Obje evinizde deniz esintisini hissettiriyor.

Sofralarınızı Mavilerle Donatın 

Paşabahçe Mağazaları ürünleri ile sofralarınıza mavi detaylar ekleyerek, sunumlarınıza şıklık ve ferahlık katın. Kahve ve çay keyiflerinize renk katacak Nazar Çiçeği Porselen Kupa, zarif tasarımı ve şık deseni ile espresso keyfinizi katlayacak Nazar Çiçeği Porselen Espresso Fincanı, mavi halkalarıyla sofralara modern bir dokunuş getiren Nazar Halkası Kupa ve Fincan Seti 2’li mavi tonların hakim olduğu ürünler arasında öne çıkıyor. Anemon serisinde yer alan Anemon Porselen Dikdörtgen ve Kare Servis Tabağı ve Servis Kasesi zarif ve şık tasarımlarıyla sofralara yaz esintisini getiriyor. Balık mührü detayıyla dikkat çeken Balık Mühürlü Buzluk, yaz aylarında içeceklerinizi serin tutacak şık bir seçenek.

Tasarımcı Umut Karaman’ın tasarladığı, Umut Karaman “Umay” Bardak Seti 4’lü, Türk mitolojisinde çocukları ve hayvan yavrularını koruyan ruh olarak bilinen Umay Ana’dan ilham alınarak tasarlandı. Electrum serisinden Seramik Balık Kase sofraların enerjisini bambaşka bir boyuta taşıyor ve 3 farklı boy seçeneği ile farklı ihtiyaçlarınıza cevap vererek sunumlara eğlence katıyor.

Bu yaz, mavi rengin ferahlığını ve estetiğini evlerinde ve sofralarında görmek isteyenler Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyip yazın mavi tonlarıyla yenilenebilir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Atatürk kadını

İzmir Büyükşehir Belediyesi filosunun gözde gemisi “1881 Atatürk”te kaptanlık yapan Kamile Koç, “erkek işi” olarak bilinen mesleğinin zorluklarını…
Devamını oku...

Siz İstediniz Biz Yaptık

Kooperatif Ürünleri Tek Tıkla Kapınızda Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. online alışveriş sitesi olan “kentsanalmarket.com” aracılığı ile Türkiye’nin…