Yeni LCW Home Koleksiyonu, Yaz Enerjisini Evlere Taşıyor

Türkiye’nin lider hazır giyim markası LC Waikiki’nin ev ve yaşam ürünlerini bütçe dostu fiyatlarla sunan markası LCW Home, yazın ruhunu yansıtan yeni koleksiyonunu zengin seçeneklerle tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Yeni yaz koleksiyonu, sofradan yatak odasına kadar her alanda yaz mevsimini çağrıştıran deniz esintisi ve meyve figürleriyle ön plana çıkıyor. 

 

Sıcacık havası, serin akşamları ve bitmeyen geceleriyle yaz mevsiminin enerjisi tüm mekanlarda hissedilmeye başladı.  LCW Home, yaz aylarının bu büyülü enerjisini evine taşımak isteyen tüketicileri için benzersiz bir koleksiyon hazırladı.

LCW Home’un yeni yaz koleksiyonunda; çiçek baskılı seramik kahve fincanları, deniz ve yaz temalı meyve figürlerinin kullanıldığı sunumluklar ve peçetelerin yanı sıra, bahar esintili nevresimler dikkat çekiyor. Yaz sofralarını tamamlayan keten masa örtüleri ve runner’lar; çeşitli renk servis tabakları ve desenli bardaklar ile uyumlanarak, her öğüne canlılık katıyor.

Banyo kategorisinde, renkli banyo havluları ve paspas takımları öne çıkıyor. Hasır detaylar, banyolarda doğal ve şık bir dokunuş etkisini gözler önüne seriyor. Çeşitli desenlerdeki plaj havluları ise hem plajda hem de banyoda yazın canlı ve enerjik atmosferini hissettiriyor. Yatak odası ve salon tekstil ürünlerinde, yeşil ve pembe rengin buluştuğu çiçekli yazlık kırlent ve nevresimler göz dolduruyor. Bu canlı ve neşeli tasarımlar, evin her köşesine yazın aydınlık ve ferahlığını getiriyor. Bahar temalı nevresimler, yaz gecelerini serin ve rahat geçirmeyi sağlarken, dekoratif kırlentler ise yaşam alanlarında dinamik bir görünüm elde etmeyi sağlıyor.

LCW Home’un yaz koleksiyonundaki birbirinden özel tasarımlar, LC Waikiki, LCW Home mağazaları ve lcw.com’da sizleri bekliyor!

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like