Kahveye En Çok LAV Yakışır

 “Dolu Dolu LAV, Hayat Dolu LAV” mottosuyla herkesi ürünlerini lezzet, mutlulukla doldurmaya çağıran LAV, kahve keyfinize şıklık ve zarafet katıyor. Sunumlarınızın vazgeçilmezi olmaya aday Helen ve Cozy Kupa ile Cozy Espresso Bardağı, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Hayatın her anına keyif katan LAV, güne merhaba derken içtiğimiz, dostlarımızla paylaştığımız, keyifli sohbetlerin eşlikçisi kahveyi en şık ve sofistike haliyle sunmanızı sağlıyor. Yalın tasarımıyla espresso keyfinizi taçlandıran Cozy Espresso Bardağı, kahve deneyiminize zarafet katıyor. Espresso için ideal bir hacme sahip Cozy Espresso Bardağı, küçük porsiyonlarda sunmak istediğiniz tatlılar, atıştırmalıklar için de kullanılabiliyor. Cozy Kupa ise sadece kahveye değil, çay, bitki çayları, farklı sıcak içecekler ve meşrubat sunumlarına da çok yakışıyor.

Tasarımında Helenistik dönemin görkemli sütunlarından ilham alan Helen Kupa, zarafetiyle göz alıyor. Köşeli kulbu ise fark yaratan bir detay olarak öne çıkıyor. Helen Kupa, estetik ve modern kahve sunumlarının vazgeçilmezi oluyor.

Kahve sunumlarınızı şıklıkla tamamlayacak “Hayat Dolu LAV” ürünlerine tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

 

LAV – Cozy 6’lı Espresso Bardağı: 269,50 TL

LAV – Helen 6’lı Kupa: 321,50 TL

LAV – Cozy 6’lı Kupa: 365,95 TL

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Yaş Aldıkça Dişler

Yaşlandıkça, çeşitli ağız sağlığı sorunları yaşama riskiniz vardır. Bu yaşla ilgili sorunların çoğu, diş fırçalama alışkanlığınız ve diş…