Yaza Özel Fit Tarifleri ile Diyetisyen Yağmur Çoban EGE PERLA’DA!

İzmir’in Hoş Vakit Merkezi Ege Perla, yaz aylarında formda kalmak isteyenler için Diyetisyen Yağmur Çoban ile özel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor!

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki Ege Perla, misafirlerini 2 Ağustos tarihinde saat 17.30’da Diyetisyen Yağmur Çoban ile fit tarifler üzerine keyifli bir söyleşiye davet ediyor. Sağlıklı ve lezzetli tarifler ile yaz aylarında formda kalmanın sırlarının konuşulacağı etkinlikte, katılımcılar merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulabilecekler.


Etkinlik kapsamında yapılacak bilgi yarışmasında, yöneltilen soruya doğru yanıt veren ilk 3 kişiye 1 ay boyunca ücretsiz danışmanlık hizmeti verilecektir.

Daha fazla bilgi, katılım, kayıt ve güncel etkinlikler için; web sitemizi ziyaret edebilir ya da sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Etkinliklerimize katılın, yaz aylarınızı İzmir’in Hoş Vakit Merkezi Ege Perla’nın keyifli ve sağlıklı etkinlikleriyle daha da güzelleştirin!

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Magazin

Bu Sadi çok iş yapar Kırmızı Oda hikâyeleri ile izleyicileri ekrana kitliyor… Geçtiğimiz haftalarda Sadi’nin hikâyesi başladı. Sadi…
Devamını oku...

Sıcacık destek

Eğitime katkılarıyla minik öğrencileri mutlu eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde ihtiyaç sahibi kız ve erkek…