Sektörün İçinden Uyarı: Tatil Planları İçin Erken Rezervasyon Fırsatları Şimdiden Değerlendirilmeli!

Yaz ayları yaklaşırken turizm sektöründe de hareketlilik arttı. Yerli ve yabancı turistler tatil için uygun fiyatlı seçeneklere odaklanıyor. Bütçe dostu bir tatil planı için ise öncelikli adım erken rezervasyon yaptırmak. Turizm uzmanları, vatandaşları avantajlı fiyatlarla tatil yapabilmesi için erken rezervasyon imkanlarından faydalanması konusunda uyarıyor.

Turizm sezonunda hareketlilik başladı. Uzmanlar 2022 yılının diğer yıllara oranla çok daha iyi geçeceğini öngörüyor. Yabancı turistler için tatil seçenekleri oluşturulurken, yerli turistler içinse sektör temsilcileri ‘erken rezervasyon’ uyarısında bulunuyor. Selectum Blu Cruises Genel Müdürü Ahmet Yazıcı, erken rezervasyonun önemine değinirken, Cruise tatilinin ayırt edici özelliklerine de dikkat çekti. Ahmet Yazıcı, “Bünyemizdeki gemi ile gerçekleştireceğiniz cruise tatilini yüzen bir otel olarak tanımlayabiliriz. Bu eşsiz deneyimi yaşamaları için yolcularımıza şimdiden erken rezervasyon fırsatını sunuyoruz. Hem misafirlerimizin uygun koşullarda tatil yapabilmesi hem de sektörün önünü görebilmesi için erken rezervasyon çok önemli” diye konuştu.

CRUISE TURLARINI İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA ALIN

Cruise seyahatlerinin özellikle son yıllarda daha da popülerleştiğini ve ülkemizde de çok tercih edildiğini belirten Selectum Blu Cruises Genel Müdürü Ahmet Yazıcı, “Tek bir seyahat seçeneği ile pek çok farklı liman görmek insanlara cazip geliyor. Farklı insanlar, değişik kültürler ve lezzetler keşfediyorlar. Kruvaziyer sektöründe de Türkiye kıyıları gözde rotalar arasında yer alıyor. İlk turlarımız 4 gece Antalya’da başlangıç yapıp yine Antalya’ya varış şeklinde olacak. Antalya başlangıçlı 4 gecelik programlarımız ve Bodrum 2-3-4 gece alternatifli, Yunanistan’ın en güzel adalarını içeren programlarımızla değerli misafirlerimize keyifli bir tatil deneyimi yaşatacağız” diye konuştu. Gemi seyahatiyle misafirlerin daha ekonomik koşullarda tatil yapma imkanına sahip olduğunu vurgulayan Yazıcı, “Tatil planınızı erkenden yaparak rezervasyonu oluşturmak büyük bir avantaj sağlar. Bu nedenle Selectum Blu Cruises olarak misafirlerimize erken rezervasyon fırsatını değerlendirmelerini öneriyoruz. Ayrıca Ramazan ve Kurban Bayramı için de uygun turlarımız mevcut”

LÜKS YOLCU GEMİSİ İLE KONFORLU MAVİ YOLCULUK

24 saat oda servisi bulunan, lüks otel standartlarına sahip Selectum Blue Saphire, farklı oda tipleri, kat hizmetlerinden restoran çalışanlarına, aşçılarından animasyon ekibine kadar güler yüzlü ve deneyimli gemi personeli ile tatil boyunca yolculara en üst kaliteden hizmet vermeyi hedefliyor. Selectum Blue Saphire içinde bulunan, İtalyan ve Uzakdoğu mutfaklarının da servis edildiği dört restoran ile dünya standartlarında yemeklerden zengin içki menüsüne ve tatlılara kadar kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerini tam pansiyon olarak alabilirsiniz. A La Carte restoranların tüm menüleri Selectum Hotels & Resorts’un deneyimli mutfak ekibi tarafından hazırlanırken misafirlerin keyifle alışveriş yapabilecekleri Duty Free mağazaları ve çocukların hoşça vakit geçireceği Kids Club gemide misafirlerin hizmetine sunuluyor. Lüks yolcu gemisi misafirlerin kendilerini her daim özel hissedeceği SPA merkezi, fitness center, açık ve kapalı havuzları ve farklı aktiviteleri ile misafirlerin keyifli vakit geçirmeleri için hazırlandı.

PANDEMİDE EN GÜVENİLİR TATİL SEÇENEKLERİNDEN BİRİ

Cruise tatilinin pandemi dönemindeki güvenilir tatil seçeneklerinden biri olduğunun altını çizen ve misafirlerin güvenli ve sağlıklı yolculuk yapması için ellerinden gelen hazırlıkları yaptıklarını kaydeden Selectum Blu Cruises Genel Müdürü Ahmet Yazıcı, “Gemiye giriş anından, turun bitimine kadar Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) ve Sağlık Bakanlığımızın önerdiği tüm önlemler ve kurallar gemide disiplinle uygulanmaktadır. Seyahat boyunca yolcu ve mürettebatın sağlık durumu hem liman otoriteleri hem de gemi yönetimindeki sağlık ekibi tarafından sürekli gözlemlenmektedir. Bu kişiler gemi içinde dışarıyla etkileşim halinde olmadığı için hiçbir görevli ya da misafir bir başkası için tehlike arz etmez” şeklinde konuştu.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like