Ege Perla’da İyi Yaşam Etkinlikleri Devam Ediyor!

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki, İzmir’in Hoş Vakit Merkezi Ege Perla

26-27 Kasım tarihlerinde İyi Yaşam Etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.

26-27 Kasım tarihlerinde hayatı doyasıya yaşamak için Ege Perla’da buluşuyoruz. İyi yaşam ve sağlıklı yaşama dair atölyeler, söyleşiler ve stantlar “Ege Perla İyi Yaşam Etkinlikleri”nde kendini iyi hissetmek isteyenlerle buluşuyor.

26 Kasım saat 15.00’da Klinik Wellbeing Uzmanı & Ayurveda Eğitmeni ve Bütünsel Sağlık Yazarı  Ebru Şinik’in konuk olacağı Ege Perla İyi Yaşam Etkinliklerinde, meditasyon, bütünsel sağlık ve ayurvedik beslenmenin önemi gibi konular üzerinde söyleşi gerçekleşecek.

Ziyaretçiler, Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Hava Niyazoğolu ile “Sağlıklı Egzersiz Yöntemleri’’ üzerine sohbet ederken, MacFit ile yoga çalışmasına katılıp, Sağlıklı Yaşam Derneği ile ‘’Müzik ve Meditasyon Atölyesi’’ sonrasında gerçekleşecek nefes atölyesinde keyifli zaman geçirecekler. İyi Yaşam stantlarında ise; doğal taş takılardan doğal keçe ve çantalara, enerji objelerinden punch ve nail art ürünlere kadar geniş bir ürün yelpazesi yer alacak.

Ege Perla İyi Yaşam Etkinlikleri ile ilgili detaylı bilgi ve takvime; Ege Perla web sitesi, mobil               uygulama ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Hayatın tadını çıkarmayı seven herkesi 26-27 Kasım tarihlerinde İzmir’in Hoş Vakit Merkezi Ege Perla’ya bekliyoruz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like