Bilet Dükkanı ve MetropolCard İş Birliği Kazandırıyor

Turizm sektöründeki 30 yıllık tecrübesi ve teknolojiye yaptığı yatırımlarıyla dikkat çeken Bilet Dükkanı, bu kez 250 TL değerinde hediye puan kampanyası ile MetropolCard’lıların yüzünü güldürüyor.

Bilet Dükkanı birbirinden değerli marka iş birlikleri ile kullanıcılarını ödüllendirmeye devam ederken, “akıllı seyahat” mottosu ve yenilikçi seyahat deneyimi ile her geçen gün sektörde gücüne güç katıyor.

MetropolCard’lılaraözel 5.000 TL’lik uçak biletine 250 TL hediye

Türkiye’nin ilk çevreye duyarlı dijital yemek kartı MetropolCard kullanıcılarına özel olarak sunulan kampanya 01 – 30 Eylül 2023 tarihleri ​​arasında geçerli olacak. Bilet Dükkanı web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden (Android ve IOS) üyelik ve cüzdan oluşturup “MTRPL250”kodunu kullananlar 5.000 TL üzeri bireysel uçak bileti alışverişlerinde 250 TL değerinde puan kazanacak.

Kazanılan hediye puanlar, herhangi bir kısıtlama ve alt limit olmadan uçak bileti, otel, transfer ve araç kiralama gibi Bilet Dükkanı’nın portföyündeki tüm ürünlerde özgürce kullanılabilecek ve 20 Ekim2023 tarihine kadar geçerli olacak.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like