Evlerde Kristal Işıltısı

Online dergimize hoşgeldiniz ; sizlerle buluşmamın verdiği heyecanla ,herkese kucak dolusu sevgiler selamlar.
Sonbahar geldiyse ;rahat rahat serilmeler, uzun yaz geceleri, ufaklıkların koşuşturmaları ,tatil programları, uzun uykular ile vedalaşma vakti gelmiştir.
Yazlıkta olanlar evlerine döndü, tatil programları bitti .Balkonlardan bahçelerden ,şimdilik geceleri çekilme ve dizileri takip dönemine geçtiysek…

Evlerde temizlikler yapıldı kışa hazırlık vaktidir

Anneler salçaları tarhanaları yaptımı?

Bu değişim dönemleri benim için yeni bir başlangıç olur ,yeni bir dönem gibi hissederim evimi tekrar tekrar kontrol eder, en keyifli hale getirme çabam başlar .

Eskiyi yeniyi harmanlamayı her zaman çok severim. Annelerimizin evinde ;olan kapatılmış salonda sehpaların baş kahramanı kristaller çok severim. Cam objeler ,züccaciye huzur verir temiz hissettirir .
Dolaplara kaldırdırsak gelin onları çıkaralım yoksa bütün antikacılarda çok da uygun satarlar alabilirisiniz ve evinizde sergileyebilirsiniz
Sehpa üzerinde dresuar üzerine yemek masalarında zevkle kullanabilirsiniz görseller de çeşitli örneklerini paylaşacağım sizlerle..

Artık tasarruf yapma dönemi geldi diye düşünüyorum ,o nedenle elimizde olan ürünleri değerlendirmek zamanıdır; çok keyif alacağınızdan eminim.
Bu arada mobilya ve dekorasyonda sarı varak ve klasik dönem bitiyor daha kullanışlı kumaşlar rahat mobilyalar ve daha küçük mobilyalar üretilmeye başlandı. Ama benim gibi klasik severler varsa bu modernliğe bi başkaldırı yapıp eski kristal aksesuarlar ile kendi tarzını oluşturabilirsiniz.
Sağlık ve mutlulukla kalın

Neslihan Kazanan

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Dijital Sigortacılık Platformu

dijipol.com YAYINDA İhtiyacına göre sigorta yaptırmak isteyenlere, farklı sigorta branşlarında, karşılaştırmalı online çözümler sunan dijipol.com yayına girdi. Zorunlu trafik sigortasından kaskoya,…