İzmir Jazz’a da Sanata da Doydu

Festivaller şehri İzmir, yaz boyunca ev sahipliği yaptığı festivallere Jazz Festivali’ni de ekledi. Hilltown’da düzenlenen Jazz Festivali’nde Buika, Evegeny Grinko, Nil Karaibrahimgil, Şevval Sam ziyafet çekti.

Sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da en önemli festivaller şehri haline gelen İzmir, son olarak Jazz Festivali’ne ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin ve dünyanın ünlü jazz sanatçılarının sahne aldığı festival Hiltown Karşıyaka’da gerçekleştirildi.

Okan Bayülgen’in sunduğu festivalde, Buika, Evegeny Grinko, Nil Karaibrahimgil, Şevval Sam gibi daha birçok sanatçı İzmirliler’e jazz ziyafeti çekti.

Müzik şölenin yanı sıra Seramik Sanatçısı Ezgi Yasemin de sergisiyle festivalde yerini aldı. Eritra Pottery markası ile seramik eserler hazırlayan Yasemin, çamura hayat veren yaratıcılığını festival ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Hayatın farklı alanlarında kullanılabilme özelliğine sahip Eritra Pottery marka seramik ürünler, Hiltown Karşıyaka ziyaretçilerinin büyük ilgisini çekti. Ziyaretçiler Eritra Pottery marka ürünleri satın alma şansı da yakaladılar. Festivali kaçıranlar Çeşme Boyalık İyonya Restoran içinde üretim yapan Eritra Pottery’i ziyaret edebilir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Tarçınlı Tulumba

Kış mevsiminin vazgeçilmez aroması tarçın, tulumba tatlısı ile buluşuyor Osmanlı Tulumbacısı’ndan yeni imza tatlı: Tarçınlı Tulumba Osmanlı Tulumbacısı…