6 Noktada Üniversiteliye Sıcak Yemek Dağıtımı Başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerinin yanında

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gençlik odaklı kent vizyonu doğrultusunda üniversite öğrencilerine sıcak yemek desteği bu yıl da devam edecek. Sıcak yemek noktaları 9 Ekim’de kentin 6 noktasında açılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerine destek olmak için sıcak yemek dağıtımına bu yıl da devam ediyor. 9 Ekim’de üniversitelerin yakınlarına kurulan 6 noktada sıcak yemek dağıtımı başlayacak.

“Gençlerimizin yanındayız”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, derinleşen ekonomik krizden en çok gençlerin etkilendiğini belirterek “Biz gençlerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz. Masraflarını ne kadar azaltabilirsek, o kadar iyi. Çorba Durakları da yakında hizmet vermeye başlayacak. Elimizden ne geliyorsa, yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Günde ortalama 5 bin öğrenciye ulaşılacak

Ege Üniversitesi Metro İstasyonu çıkışı, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü karşısı, İ.Y.T.E Kampüsü, Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü, Demokrasi Üniversitesi ve Bakırçay Üniversitesi’nde hafta içi her gün 17.00-19.00 saatleri arasında sıcak yemek dağıtılacak. Günde ortalama 5 bin öğrenci bu hizmetten yararlanabilecek.

Üniversite öğrencilerine 2021 yılından itibaren toplam 618 bin 450 kişilik akşam yemeği ücretsiz olarak ulaştırıldı.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like