Doğru Mobilya Seçimi İle Küçük Mekânlarda Büyük Etki Yaratmak Mümkün

Coastal Homes’tan konforlu bir yaşam için mekâna özel çözümler
İlhamını evde geçirilen her anı özel kılma düşüncesinden alan Coastal Homes, şık, işlevsel ve konforlu yaşam alanları yaratmak için mekâna özel çözümler sunuyor. Country ve New England tarzı kanepeleri, kütüphaneleri, dolapları ve sehpaları başta olmak üzere koleksiyonunda yer alan farklı ihtiyaçlara yönelik mobilyalarıyla da küçük ve dar mekânları çok daha kullanışlı ve konforlu yaşam alanlarına dönüştürüyor.

Üretim felsefesi her insanın aradığı özgürlük, huzur ve rahatlığı tasarladığı mobilyalarla evlere taşımak olan Coastal Homes, evlerden maksimum fayda sağlayacak mobilyalara imza atıyor. Konfor ve zarafeti fonksiyonel kullanım ile birleştiren Coastal Homes, ücretsiz mimari hizmeti kapsamında yaşam alanlarının ölçülerine özel, kişisel beklentilere ve ihtiyaçlara uygun mobilyalar üretiyor.

Hemen hemen her tasarımın boyutunu, konfigürasyonunu, renk ve malzemesini değiştirebilme imkânı sunan Coastal Homes, özellikle dar ve küçük alanlarda farklı dekorasyon alternatifleri ile büyük etki yaratıyor. Coastal Homes imzalı kanepeler ve köşe koltukları, evin odak noktasında rahatlığı temsil ediyor. Koleksiyon içinde yer alan her bir model, özgün tasarımlarıyla yaşam alanlarınızın sıcacık portesi içinde kendine özel bir yer buluyor. Kişisel zevk ve ihtiyaçlara özel ürettiği sehpaları, dolapları, büfeleri ve kütüphaneleriyle de çok daha kullanışlı ve estetik çözümler sunan Coastal Homes, her tarza, bütçeye ve yaşam stiline uyumlu özel bir ev yaratmaya yardımcı oluyor.

Coastal Homes’un stil ve sağlamlığı özgün çizgilerle konfora dönüştürdüğü tüm koleksiyonuna https://www.coastalhomes.com.tr adresinden ulaşmak mümkün.

Coastal Homes Hakkında

Temelleri 1952 senesinde Ankara Siteler’de atılan Tipi Mobilya A.Ş. bugün 3.kuşak tarafından Türkiye ve dünyada Coastal Homes markasıyla temsil ediliyor. Coastal Homes, sektöre adımını 2005 yılında ev dekorasyon alanında öncü global bir markanın Türkiye distribütörlüğünü alarak attı. İlk mağazasını Addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi’nde açan firma ardından 2008 yılında Gebze’de üretim tesisini hayata geçirdi. Büyümesine ve üretimine sırasıyla Alemdağ ve Tuzla Organize Sanayi’de açtığı üretim tesisleriyle devam etti. Coastal Homes, bugün İstanbul’da Kalamış ve Şişli mağazalarının yanı sıra İzmir, Bodrum, Ankara, Samsun, Adana ve İskenderun şubeleri ile doğal mobilyanın ve ‘New England’ tarzının en başarılı temsilcilerinden biri olarak konumlanıyor. Aynı zamanda İngiltere, Almanya, İsviçre, Yunanistan ve Kıbrıs gibi pazarlarda da kendi üretimi olan şık tasarımları satışa sunuyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like