Sömestir Dönemi Kapıda, Öğrencilerin Sevdiklerine Kavuşma Heyecanı Başlıyor

Ocak ayında uçak bileti alacak üniversite öğrencilerine Bilet Dükkanı’ndan akıllı seyahat fırsatı!

Bilet Dükkanı sömestir döneminde sunduğu özel avantajlarla, indirimlerle dolu bir Ocak ayı sunarak, öğrencilerin aileleriyle buluşmalarını daha kolay ve keyifli hale getiriyor. Unutulmaz anlara adım atmak isteyenler Ocak ayında Bilet Dükkanı’nın birbirinden farklı avantajlı kampanyalarından yararlanabilecek.

Bilet Dükkanı üyelik işlemini üniversite domainli mail adresleriyle tanımlamış ve aktivasyonlarını gerçekleştirmiş öğrencilere 200 TL Yeni Üye kampanyasına ek olarak anında 100 TL indirim fırsatı sunuyor. 1-31 Ocak tarihlerinde geçerli kampanya kapsamında öğrenciler seyahatlerini 19 Ocak-15 Şubat arasında gerçekleştirebilecekler.

Sevgililer Günü’nde Özel Anılar İçin İlk Adım

Şimdiden Plan Yapmak İsteyenler İçin Uygun Fırsatlar

Bilet Dükkanı, 14 Şubat’ta romantik bir tatil yapmak isteyen çiftlere özel, Sevgililer Günü’ne özel bir fırsat sunuyor. Bu özel günü unutulmaz kılmak isteyen çiftler şimdiden planlarını yapabilir, Bilet Dükkanı avantajlı kampanyalarıyla konforlu seyahat deneyimini yaşayabilir. 1-31 Ocak tarihleri arasında Bilet Dükkanı’ndan 15.000 TL ve üzeri uçak bileti satın alanlar 1.000 TL indirim fırsatı yakalayacak.

Ayrıca, 1-31 Ocak tarihleri arasında Bilet Dükkanı’ndan 15.000 TL ve üzeri otel satın alanlar 2.000 TL indirim kazanacak. Kullanıcılar seyahatlerini 9-19 Şubat arasında planlayabilecekler.

Ocak Ayı Fırsatlarla Dolu Geçecek

Yeni bir yılın başlangıcında, Ocak ayı seyahat tutkunlarını unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor. Bilet Dükkanı’nın sunduğu indirimli seyahat avantajlarıyla, Ocak ayı dopdolu geçecek.

Yeni Üyelere Anında Hoş Geldin İndirimi

Bilet Dükkanı mobil uygulaması üzerinden üye olan ve ‘’YENIUYE200’’ kodunu kullanarak ilk alışverişini yapan kullanıcılar için 200 TL indirim kampanyası 1-31 Ocak 2024 tarihlerini kapsayacak. Yeni üye olan ve ilk alışverişini yapan kullanıcıları kapsayan indirim fırsatı uçak bileti, transfer ve araç kiralama ürünlerinde geçerli olacak.

Tüm Kış Rezervasyonlarında Anında İndirim

1-31 Ocak 2024 tarihleri arasında Bilet Dükkanı mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden yapılan minimum 15.000 TL ve üzeri yurt içi ya da yurt dışı otel satın alımlarında “OTEL01” indirim kodunu kullananlara anında 2.000 TL indirim sunulacak. İndirim tutarı toplam alışveriş miktarına göre belirlenecek.

Bilet Dükkanı’nın devam eden tüm kampanyalarına www.biletdukkani.com/kampanyalar web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Güz konserleri geliyor

Kültür-sanat faaliyetlerini kentin farklı noktalarına taşıyan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 farklı mekanda 13 ücretsiz konsere daha hazırlanıyor. Kültür…