Paşabahçe Bu Yıl da Ambiente Fuarı’nda Yeni Ürünleri İle Fark Yaratacak

Cam ve kimyasallar sektörünün küresel oyuncusu Şişecam’ın lider ev eşyası markası Paşabahçe, en büyük tüketici ürünleri fuarı olan Ambiente’de yeni ürünlerini ve ilham veren marka dünyasını tanıtacak. 

 Dünyanın en büyük ikinci cam ev eşyası üreticisi olan Paşabahçe, farklı kategorilerde ve her ihtiyaca yönelik tasarlanmış yeni koleksiyon ve ürünlerini Messe Frankfurt’ta 26-30 Ocak 2024 tarihlerinde düzenlenecek Ambiente Fuarı’nda ziyaretçilerle buluşturacak. Paşabahçe, Hall 12 E80-83’te yer alan ve görsel içerikler ile zenginleştirilen 555 m2’lik standında ürün ve yeniliklerini sergileyecek.

1935’ten beri güzel, zamansız ve şık ürünleri ile 5 kıtada 150’yi aşkın ülkede hayatı güzelleştiren Paşabahçe, modern ve göz alıcı tasarıma sahip standında bu yıl da müşteri ve iş ortaklarını ağırlayacak.

Paşabahçe, ev kesimi ve profesyonellere yönelik içecek, sunum, masaüstü, Borcam, saklama kapları ve Crystallin ürün gamını dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle buluşturacak.

Son dönemlerin en popüler koleksiyonları olan Timeless ve Elysia’ya eklenen farklı boylarda ve fonksiyonlardaki bardaklar ve masaüstü ürünleri; benzersiz tasarımı ve üstün üretim tekniği ile önümüzdeki dönemin en favorileri olmaya aday Joy ve Serenity koleksiyonlarının yanı sıra farklı fonksiyonlara sahip ürünleri ile Casual, Palomino, Ivory, Iconic, Scala, Rain, Luzia, Tokio, Echo, Bricks serileri ev ve profesyonel kesimin beğenisine sunulacak. Geri dönüştürülmüş camdan üretilen Aware koleksiyonu ise bu fuarın da en ilgi çekecek ürün gruplarının başında gelecek.

Paşabahçe’nin bu sene en büyük yeniliği ise ışıltısı, berraklığı ve rezonansı ile benzersiz Crystallin ürün grubu olacak. Ustalık, tutku ve kristalin malzeme ile tasarlanan Paşabahçe Crystallin, özel anlara değer katan 80’den fazla ürünü ile fark yaratacak.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like