Vanilla ROCOCO’dan Cinsiyet Belirleme Partilerine Özel Renkli Pastalar

Vakko L’Atelier çatısı altında bulunan Vanilla Rococo, içi mavi ve pembeden oluşan özel cinsiyet belirleme partilerinin vazgeçilmezi olan pastalarıyla sürprizlerin duygusal bir parçası oluyor.  

Vanilla Rococo eşsiz reçetelerden tasarladığı pastalarını cinsiyet partileri için uyarlayarak, ömür boyu hafızalarda kalacak bir sürprizin ana kahramanı oluyor. Renkli ve özel tasarım pastaların iç kısmı pembe ve mavi olmak üzere iki renge göre uyarlanıyor. Bebeğin cinsiyetine göre hazırlanan pastalar bu özel güne neşe ve anlam katıyor.

İşçiliği, tasarımı ve lezzeti ile ön plana çıkan Vanilla Rococo’nun cinsiyet belirleme pastalarının dış tasarımında kullanılan renkler tatlı bir merak uyandırıyor. Pasta kesildiğinde iç kısımdan çıkan pembe ve mavi renkli şekerleme ve kek ise aylardır beklenen sonucun habercisi oluyor. Bu özel pastaların lezzeti ise partilerin en keyif veren kısmı oluyor.

Vanilla Rococo’nun özel pastaları ve diğer tüm lezzetleri Vakko L’Atelier mağazaları ve https://vanillarococo.com/ ‘dan sipariş verilebiliyor.

 

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like