MAYRLIFE ANTİ-İNFLAMASYON Programıyla Zorlu Hastalıklardan Korunun!

Büyüleyici Altaussee köyünde bulunan, sindirim sistemine odaklanan detoks merkezi Mayrlife misafirlerine, bağırsak sisteminin baş düşmanı ve birçok hastalığın asıl nedeni olan kronik inflamasyon için özel ‘Anti-İnflamasyon’ programını sunuyor. 

Enflamasyon veya inflamasyon yani iltihaplanma, vücudun sağlıksız hayat tarzına karşı doğal olarak oluşturduğu tepkidir. Grip olduğumuzda gözlerimizin kızarması, sulanması veya burnumuzun akmaya başlaması gibi. Her zaman görünür şekilde ortaya çıkmayan veya fark edilemeyen inflamasyon, kronik hastalıklara da sebebiyet verebiliyor. MAYRLIFE ‘Anti-İnflamasyon’ programıyla, diyabet, obezite, inme, kardiyorespiratuar ve daha birçok ciddi sağlık problemlerin de ortaya çıkmasına zemin hazırlayan inflamasyonun önüne kolayca geçebilirsiniz.

Inflamatuar faktörlerden arınmış sağlıklı bir hayat için… 

Birçok araştırma, kronik inflamasyonun çağımızın en zorlu hastalıklarından bazılarında merkezi bir rol oynadğını ispatlıyor. Bunlar arasında inflamatuar hastalıklar ( artrit, romatizma, kronik inflamatuar bağırsak hastalıkları, gut hastalığı, eklem iltihapları ), metabolik hastalıklar ( diyabey, kronik metabolik bozukluklar ), nörolojik hastalıklar ( Alzheimer ), kalp hastalıkları, kanser, astım, otoimmün hastalıklar, migren ve kronik yorgunluk yer alıyor.

MAYRLIFE’ın yeni ve inovatif Anti-İnflamasyon programı, vücuttaki inflamasyonu önlemeyi ve hafifletmeyi amaçlıyor. Intolerans testleri, kan analizleri ve diğer check-up’ları da içeren kapsamlı bir tıbbi muayene ile başlayarak sağlık durumu dikkatli bir şekilde değerlendiriliyor. Çıkan sonuçlar ve misafirin ihtiyaçlarına göre, Mayrlife Anti-İnflamasyon programı her zaman kişiye özel olarak uygulanıyor.

MAYRLIFE’taki konaklamaları boyunca misafirler kesintisiz tıbbi bir gözetim altında tutuluyor. MAYRLIFE’da uygulanan Anti-Inflamasyon programıyla misafirlere yalnızca tedavi sırasında kısa vadeli faydalar sağlamak değil, aynı zamanda programdan sonra bile inflamasyondan arınmış bir vücut elde ederek uzun süreli etkilerin yaratılması amaçlanmaktadır.

Programın Etkisi

İnflamasyonu önlemek için, bütünsel bir yaklaşım ile ilerleniyor. Anti-İnflamasyon programının en önemli kısmı beslenmenin her konuğun bireysel durumuna göre ayarlanmasıdır. MAYRLIFE mutfağı, tedavi süresi boyunca sağlıklı, alkali bakımından zengin bir beslenme sunuyor. Her vücudun farklı ihtiyaçları olduğu için, metabolizmaya ve intoleranslara göre kişiselleştirilmiş bir diyet programı oluşturuluyor.

Misafirlerin ihtiyacına bağlı olarak bağışıklık sistemini güçlendirmek için gıda takviyeleri öneriliyor. İnflamasyon gelişiminden de sorumlu olan bireysel intoleranslardan beslenme planında kaçınılıyor.

Kriyoterapi, hipoksik eğitim, masajlar ve karaciğeri toksinlerden arındırmak için karaciğer sargıları gibi kişiye özgü inflamasyonları hafifletmek için hedefe yönelik tedaviler reçete ediliyor.

Stresten kaçınmak ve iltihaplanmaya karşı koymak için dinlenme süreleri etkin biçimde planlanıyor. Düzenli fiziksel aktiviteyi desteklemek için tesis içinde ve çevresinde deneyimli terapistler ve eğitmenlerle günlük egzersiz seansları sunuluyor.

Neden MAYRLIFE Anti-İnflamasyon Programı? 

Kronik inflamatuar hastalıkların önlenmesi ve giderilmesi, metabolik hastalıklarla mücadele etmek, uzun süreli sigara kullanımının olumsuz etkileriyle mücadele etmek ve Kronik Yorgunluk Sendromu semptomlarını hafifletmek için MAYRLIFE Anti-İnflamasyon programı öneriliyor.

MAYRLIFE Hakkında: 

Dünya lideri bir sağlık tesisi olan MAYRLIFE Medical Health Resort Altaussee, bütünsel tıp uzmanlığını ve dünyaca ünlü tıbbi MAYRLIFE sağlık konseptini Altaussee (Avusturya) Gölü kıyısında nefes kesen bir ortamda sunmaktadır. Olağanüstü tıbbi uzmanlık ile en son teknoloji ve geniş bir terapi yelpazesi sunarak Dr. F.X. Mayr’ın geleneksel tıbbi yaklaşımını hayata geçiriyor. MAYRLIFE sağlık konsepti, yaşam tarzını optimize ederek, biyolojik yaşlanmayı yavaşlatmayı amaçlamaktadır. Yenilenme sürecinin merkezinde, kendi kendini iyileştirme gücünün yeniden harekete geçiren ve bağışıklık sistemini güçlendiren detoksifikasyon ve arınma programları yer almaktadır. MAYRLIFE Medical Health Resort Altaussee doktorları, misafirlerin kişisel sağlık hedeflerine ulaşmaları için kişiye özel bireysel terapi planı oluşturmaktadır.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like