Yalınlığın Şıklığını Boston Serisi ile Keşfedin

Enza Home koleksiyonunun en yenilerinden Boston Serisi, küllü meşe renginin sıcaklığını zamansız bir tasarımla buluşturuyor. Şıklığıyla dikkat çeken Boston Serisi, incelikli detaylarıyla da göz alıyor.

 Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, zamansız ve modern tasarımlardan hoşlananları, evinde doğal ve yalın bir görünüm yaratmak isteyenleri Boston Serisi ile buluşturuyor. Yaşam alanlarını küllü meşe renginin sıcaklığıyla buluşturan Boston Serisi, üstün işçiliğe sahip detaylarıyla ön plana çıkıyor.

Abartıdan uzak bir şıklığa sahip Boston Yemek Odası, renk uyumunu kuvvetlendiren siyah renkli tasarım detayları ise görselliği üst seviyeye taşıyor. Konsol kapaklarındaki işleme detayı, çerçeveli natürel renk konsol aynasıyla dikkat çeken Boston Yemek Odası, oval ve yuvarlak olmak üzere iki masa alternatifi sunuyor. Oval masada seramik üst yüzey uygulamasıyla göz alan Boston Yemek Odası’nın üç farklı sandalye opsiyonu ise farklı zevklere hitap ediyor.

Doğal renklerin uyumunu gözler önüne seren Boston TV Ünitesi, 6 farklı modülüyle farklı kombinasyonlar yaratmaya imkan vererek her mekana uyum sağlıyor. Şık detaylarıyla etkileyici bir estetiğe sahip Boston TV Ünitesi’nin cam kapaklı dolap modülünde kullanılan füme renk reflekte cam kapak tüm dikkatleri üzerine topluyor.

Çağdaş ve özgün bir tasarıma sahip Boston Sehpa, yaşam alanlarına etkileyici bir görsellik katıyor. Yuvarlak orta sehpa, büyük ve küçük olmak üzere iki farklı ölçü opsiyonuyla sunuluyor. Büyük sehpanın tasarımda antrasit rengi ile öne çıkarken, küçük sehpa yeşil rengiyle canlı bir görsellik ortaya koyuyor. Yan sehpa ise gri rengi sayesinde seriyle renk uyumu yakalıyor.

Yatak odanızda modern bir atmosfer yaratan Boston Yatak Odası, yalın görselliği ve incelikli detaylarıyla dikkat çekiyor. Düğme detaylı ve yuvarlak hatlı başlık tasarımıyla özgün bir estetik yaratan Boston Yatak Odası, 6 kapaklı dolap tasarımıyla geniş bir depolama alanı sağlıyor. Siyah renk metal kulplara sahip dolapta kullanılan mücevherlik uygulaması, sensörlü LED aydınlatma ve opsiyonel olarak sunulan senkron çekmece ve pantolonluk uygulaması tasarıma işlevsellik katıyor. Boston Yatak Odası’nın 4 ve 6 çekmeceli şifonyer seçeneği de bulunuyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like