Anneler Günü’ne Özel Sevgi Dolu Vazolar Paşabahçe Mağazaları’nda 

Paşabahçe Mağazaları, bu Anneler Günü’nde de birbirinden farklı ve şık vazolarıyla, sevgi dolu anıları ölümsüzleştirmenin en zarif yolunu sunuyor.  

Anneler Günü’nü unutulmaz kılmak için farklı hediye alternatifleri sunan Paşabahçe Mağazaları, sevdiklerinin her zaman özel hissetmesini sağlıyor. Anneler Günü için ideal bir adres olan Paşabahçe Mağazaları, farklı kesimler, malzemeler, renkler ve tasarımlarda vazolar sunuyor. Cam ustalarının ellerinden yüzde yüz el yapımı vazo tasarımları ile en güzel çiçekleri anneniz için kalıcı bir hatıraya dönüştürüyor.

Pembe ve kırmızı olmak üzere 2 farklı rengi ve kalp şekliyle ön plana çıkan el yapımı “Hisli Vazo”lar, annelerin kalbini bir vazo dolusu çiçekle mutlulukla dolduruyor.

2 farklı boy seçeneğiyle “Ripples Vazo”, anneleri etkilemek için özel bir hediye seçeneği olurken, renk tonu ve farklı tasarımıyla dikkat çeken Bulb Vazo Violet annenizi mutlu edecek seçenekler arasında öne çıkıyor.

Sadelikten yana olan anneler için ise Tonton Vazo, Köpük Vazo ve Topaç Vazo rengarenk çiçeklerle buluştuğunda çarpıcı bir görüntü oluşturarak ve annelerin gönlünü fethediyor.

Paşabahçe Mağazaları; annesine alacağı en güzel çiçekleri seçeceği vazo ile kalıcı bir hatıraya dönüştürmek isteyenleri mağazalarına ve www.pasabahcemagazalari.com adresine bekliyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like