Çetin Çetintaş’ın Hazırladığı Limited Edition ‘Unicorn’un Gözüyle Günlüğü 2.Buluşma’ Çıktı!

4 sezon boyunca konularında derinlemesine bilgiler sunan interaktif ve ilgi çekici bir podcast programı olan ‘Unicornun Gözüyle’ podcast serisinin 2. günlüğü çıktı.

Yoga pratiği ve kişisel gelişim konusunda tanınmış Çetin Çetintaş, yeni günlük defterini duyurarak yoga tutkunlarına ilham veriyor.

Yoga, beden ve zihin arasında denge ve uyum sağlayan bir yaşam tarzı olmasının yanı sıra aynı zamanda düzen ve istikrarı da beraberinde getiriyor. Bu yolda ilerlemek isteyenler için, günlük tutmak; ilham almak, ilerlemek ve kendinle buluşma hali için önemli bir başlangıç olarak biliniyor. Bu amaçla, yoga eğitmeni Çetin Çetintaş, podcast serisinin tamamlayıcısı ‘Unicorn’un Gözüyle Günlüğü 2.Buluşma’ ile yeni bir bakış açısı getiriyor.

Bir günlükten daha fazlası!

Yeni sorularla ve yeni içeriğiyle Çetin Çetintaş’ın hazırladığı Limited Edition Unicornun Gözüyle Günlüğü 2.Buluşma; günlük yoga pratiğini desteklemek, ilham almak ve kişisel gelişimi teşvik etmek amacıyla özel olarak hazırlandı. Her sayfa, yoga pratiği sırasında not almak, hedeflerinizi belirlemek, günlük refleksiyonlar yapmak ve ilham verici alıntılarla hazırlandı. Ayrıca kendinle buluşturacak sorular ve çeşitli hatırlatmalar sayesinde, daha bilinçli ve niyetli bir şekilde yaşamak konusunda rehber oluyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like