Starbucks’tan Bu Yazın Soğuk İçecek Trendleri!

Starbucks, sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı bir mola için yeni içeceklerini mağazalarında sunmaya başladı. Kahve markası, her damak zevkine hitap eden yepyeni içecekleriyle, bu yaz misafirleri için ferahlatıcı bir deneyimin adresi olacak.

Kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Starbucks, Iced White Chocolate Pistachio Oat Shaken Espresso, Chocolate Cream Cold Brew ve geri dönen Mango Dragonfruit Refresha ile misafirlerini güneşin tadını ferahlayarak çıkarmaya davet ediyor.

Bu yazın Soğuk Kahve Trendleri!

Vanilya ile tatlandırılmış yazın klasik lezzetlerinden Cold Brew’ün üzerine eklenen ipeksi çikolatalı soğuk köpük ve bir tutam kakao tozu ve kakaolu üst süslemesiyle tamamlanan Chocolate Cream Cold Brew yazın vazgeçilmezlerinden biri olmaya aday.

Starbucks Origin Espresso’nun, buz, beyaz çikolata ve antep fıstığı sosu ile çalkalanan ve üzerine eklenen yulaf sütüyle tamamlanan Iced White Chocolate Pistachio Oat Shaken Espresso da yazı tatlandırmak için yenilikçi bir alternatif sunuyor.

Geçen Yazın Sevilen Tropikal Lezzeti Geri Döndü!

Buzla çalkalanan tropikal mango ve ejder meyvesi aromalarının üzerine ejder meyvesi parçaları eklenerek hazırlanan Mango Dragonfruit Refresha bu yaza da serinlik katmak için geri döndü.

Starbucks, yazın enerjisini ve keyfini en üst düzeye çıkarmak için tasarlandığı menüsüyle tüm misafirlerini bu yazın soğuk içecek trendlerini birlikte keşfetmeye davet ediyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like