MADAME COCO ile Şehre Dönüşü Hissedin!

Madame Coco, şehre dönüş konseptini “Şehrin Sesi” tanıtım kampanyası ile duyuruyor. Şehrin sesi çatal, kaşık ve kahkaha seslerinin yankılandığı kalabalık sofralarınızdan yükselirken, sıcacık evinizdeki tüm yaşam alanlarınızı yeniden canlandıracak olan ürünler Madame Coco’nun zarif dokunuşlarıyla bir araya geliyor.

Tatil dönüşü şehre adım attığınızda şehrin enerji dolu ortamı sizi içine çekerken, Madame Coco’nun zarif ve samimi koleksiyonlarıyla evinizde en güzel anıları biriktirmenin tam zamanı. Dostlarınızla paylaştığınız keyifli sofraları sıcak sohbetleriniz süslerken, her biri estetikle tasarlanmış tabaklar, kadehler, masa örtüleri ve peçeteler, sevdiklerinizle bir araya geldiğiniz sofraları adeta birer anı defterine dönüştürüyor.

 “Şehrin Sesi” Kampanyası ile Şehre Dönüş Başlıyor!

Madame Coco’nun hazırladığı yaratıcı proje, Evrencan Gündüz’ün Madame Coco ürünleri ile hazırladığı “Şehrin Sesi” şarkısı ile başlıyor. Şehir hayatının ritmini ve şehre dönüşün enerjisini Madame Coco ürünleriyle buluşturan Evrencan Gündüz’ün “Şehrin Sesi” şarkısı; tencereden bardağa, her objenin bir nota olduğunu ve seçilen ürünlerle nasıl eşsiz bir müzik yapıldığını anlatan özel bir performans. Madame Coco Youtube kanalında yer alan “Şehrin Sesi” videosu ise sosyal medya platformlarında da eş zamanlı olarak yayınlanıyor.

Tatilden yenilenmiş enerjinizle şehre dönerken Madame Coco, her biri özenle tasarlanmış sofra ve ev tekstili koleksiyonlarıyla yaşam alanlarınıza zarafet ve estetik katıyor. Sevdiklerinizle paylaştığınız her an, Madame Coco’nun şıklığı ve sıcaklığıyla birleşip bir şölene dönüşüyor.

Madame Coco, ev tekstilinden sofra ürünlerine, dekoratif objelerden mutfak gereçlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle yaşam alanlarınıza zarafet getirmeye ve evinizi güzelleştirmeye devam ediyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Çeşme’de Çini Günleri

Çeşme Belediyesi’nin desteğiyle Ilıca Çini Atölyesi kursiyerlerinin hazırladığı ‘Çeşme’de Çini Günleri Sergisi’ açıldı. Sergi açılışına katılan Çeşme Belediye…