Açık Havada Buluşmanın En Keyifli Bahanesi

L’unica imzası taşıyan Marrakesch Köşe Oturma Grubu, bahçe, balkon ve teraslarda şıklığı konforla tamamlıyor

İmza attığı koleksiyonlarla açık hava dekorasyonunda ezber bozan L’unica, estetik ve fonksiyonelliği görsel bir armoniye dönüştürdüğü Marrakesch Köşe Oturma Grubu ile fark yaratmaya devam ediyor. Sadeliğin güçlü bir dizayn anlayışına dönüştüğü oturma grubu, açık hava mekânlarında tüm gözleri üzerine toplamayı başarıyor.

L’unica tarafından açık hava buluşmalarının en keyifli ve şık köşesi olmak için tasarlanan Marrakesch, ince işçiliği, sade ve güçlü tasarım ruhu ile doğayı kendisine arka plan yapıyor. 2024 yaz koleksiyonun en iddialı köşe oturma gruplarından biri olan Marrakesch, rahatlığı merkeze alan oturma alanıyla yorgun bir günün sonunda rahatlamak veya kalabalık misafirleri ağırlamak isteyenleri cezbediyor.

Vizon ve siyah alüminyum ile krem ve antrasit rope olmak üzere dört farklı renk ve doku seçeneğiyle öne çıkan Marrakesch Köşe Koltuk, L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 20 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ulaşılabiliyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Sahne sırası sizde!

Köy Tiyatroları eğitimleri başladı Sahne sırası sizde! İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i bir kültür sanat şehri…