Hayal Edilen Banyolara Özel Mobilyalar

VitrA’nın yeni Root koleksiyonundaki mobilyalar, ölçü ve model çeşitliliğiyle dar banyoları ferahlatırken, geniş banyoları düzenleyerek alan açıyor.

VitrA, hayal edilen banyo tasarımlarının kolaylıkla hayata geçirilebilmesi için yeni Root koleksiyonunu geliştirdi. Banyoya dair tüm ayrıntılar düşünülerek sistem yaklaşımıyla tasarlanan koleksiyon, modern banyoların akıllıca planlanabilmesi için özel olarak tasarlanan mobilyalarıyla dikkat çekiyor. Ölçü ve model çeşitliliğiyle dar banyoları ferahlatan mobilyalar, geniş banyoları da düzenli ve verimli bir yapıya kavuşturuyor.

VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan Root koleksiyonundaki mobilyalar; farklı doku, renk, modül ve kulp seçenekleri sayesinde kişiselleştirilmiş, kendine özgü tarzı olan banyolar tasarlanmasını kolaylaştırıyor. Koleksiyondaki mobilyalar, kişiselleştirilmiş banyo deneyimi için üç farklı tasarım alternatifiyle sunuluyor. Mat, parlak ve ahşap olmak üzere üç farklı renk paleti bulunan Root Flat, yalın ve sade hatlarıyla minimal banyo tasarımından hoşlananlara hitap ediyor. Beyaz, açık gri, gri, grafit, lacivert, retro yeşil ve fiyord yeşili olmak üzere yedi farklı renk alternatifiyle sunulan Root Groove, kapaklardaki fuga detayı ve mat renk seçenekleriyle daha modern banyo tasarımlarının yapılabilmesini sağlıyor. Mat renkleriyle dikkat çeken Root Classic ise klasik ve geleneksel tasarım çizgisi arayanların tercihi oluyor.

Her türlü ihtiyacı karşılamak için tasarlanan Root koleksiyonundaki dolaplar ve çekmece üniteleri, tüm eşyaların düzenli saklanmasına yardımcı oluyor. Çekmece içlerinde yer alan bölmeler fön makinası, fırça, maşa gibi eşyaların kolayca düzenlenmesini sağlıyor. Daha büyük banyolar için tasarlanan dört çekmeceli, çift hazneli lavabo dolabı geniş aileler için ideal bir çözüm sunarken, dar banyolara özel tasarlanan kapaklı ve çekmeceli lavabo ve boy dolapları ise en küçük mekanlara bile fonksiyonel çözümler getiriyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like