Ege Perla İyi Yaşam Etkinlikleri Ayşe Tolga Söyleşisi ile Başlıyor!

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki, İzmir’in Hoş Vakit Merkezi Ege Perla 29-30 Ekim tarihlerinde İyi Yaşam Etkinlikleri’ne ev sahipliği yapıyor.

Ege Perla 29-30 Ekim tarihlerinde, ziyaretçilerini dolu dolu iki gün geçirmeye davet ediyor. 12.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleşecek etkinliklerde söyleşilerden atölyelere, uygulamalı eğitimlerden stantlara kadar kendinizi iyi hissedeceğiniz aktiviteler yer alıyor.

29 Ekim saat 16.00’da Klinik Aromaterapist ve Yazar Ayşe Tolga’nın konuk olacağı Ege Perla İyi Yaşam Etkinlikleri’nde, temiz beslenme prensipleri, bedensel arınma ve disiplinleri, detoks ve alkali beslenme, bütünsel enerji şifası gibi konular üzerinde söyleşi gerçekleşecek. Ziyaretçiler, Berlin Estetik Güzellik Uzmanı Fatoş Aktoprak ile güzelliğin sırlarını keşfederken, MacFit ile yoga çalışmasına katılıp, Sağlıklı Yaşam Derneği ile ‘’Müzik ve Aydınlanma Atölyesi’’ sonrasında sukulent atölyesinde keyifli zaman geçirecekler. İyi Yaşam stantlarında ise; doğal yağlardan doğal taş objelere, yoga ve fitness malzemelerinden nail art ürünlere ve hediyelik eşyalara kadar geniş bir ürün yelpazesi yer alacak.
Ege Perla İyi Yaşam Etkinlikleri ile ilgili detaylı bilgi ve takvime; Ege Perla web sitesi, mobil uygulama ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Hayatın tadını çıkarmayı seven herkesi 29-30 Ekim tarihlerinde İzmir’in Hoş Vakit Merkezi Ege Perla’ya bekliyoruz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like