Ev Sahibi Olmak İsteyenler için Murano City Fırsatı

Körfez ve havuz manzaralı depreme dayanıklı daireler

 İzmir’de ev sahibi olmak isteyenlere Murano City projesi büyük bir fırsat sunuyor. Karşıyaka Yakakent Mahallesi’nde 2023 yılı başında temeli atılacak olan ve 3 yılda teslim edilecek konutlar ilk günden büyük ilgi gördü. 2+1 ve 3+1 dairelere üyelik fırsatı hala devam ediyor.

İmece Yaka Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilecek olan konutların projesini İzmir’in en iyi projelerine imza atan Epig Mimarlık çizerken, inşaatların denetimini ise İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi Ege Şehir A.Ş. yapacak.

Depreme dayanıklı, körfez manzaralı

Yakakent Mahallesi’nde dağ yamacında depreme dayanıklı olarak gerçekleştirilecek projede 1+1 daireler ilk hafta içinde tükendi. Toplam 305 konuttan oluşan projede havuz da yer alırken, tüm daireler havuz ve muhteşem körfez manzarasına sahip olacak.

Ev sahibi olmak isteyenler imzalayacakları sözleşme kapsamında istedikleri daireyi baştan seçip, senetlerini ödeyerek, 3 ara ödemeyi de gerçekleştirerek eve sahip olacaklar. Krediye ulaşmanın zor olduğu bir dönemde banka kredisi gerektirmeyen proje, 36 ay ödeme ile kredisiz ve kefilsiz eve sahip olma imkanı sağlıyor. Projede ayrıca teraslı ve bahçeli villa tipi daire seçenekleri de bulunurken, bu daireler de önümüzdeki günlerde üyelerle buluşacak. Düşük aidat ödemeleri ile ev sahibi olmak isteyenler Murano City Projesi ile hayallerindeki evlerine sahip olabilirler.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like