Gündoğdu Rotary’den Eğitim Bursu Yararına Yılbaşı Kermesi

İzmir Gündoğdu Rotary Kulübü eğitim bursu yararına Kültürpark Tenis Kulübü’nde Yılbaşı Kermesi düzenledi. Birbirinden özel hediyelik ürünler kermese gelen ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Gündoğdu Rotary Kulübü geleneksel yılbaşı kermesini bu yıl da burs verdiği öğrenciler yararına düzenledi. Takıdan tekstile, ev dekorasyonundan yılbaşı süslerine kadar birbirinden özel tasarımların yer aldığı hediyelik ürünler kermesin katılımcılar açısından da son derece verimli geçmesine sebep oldu.

Gelenekselleşen Gündoğdu Rotary Yılbaşı Kermesiyle bu yıl da başarılı öğrencilerin hayatına dokunmakatan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Gündoğdu Rotary Kulübü Başkanı Günşıl Oktay, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ekonomik zorluğu olan ama çok başarılı olan çocuklarımıza burs imkanı sağlıyoruz. Bu kermesimizi de 10 ay boyunca 10 başarılı üniversite öğrencimize burs vermek amacıyla düzenledik. Kermesimiz çok verimli geçti. Gerek katılımcılarımız, gerek ziyaretçilerimiz ve gerekse bizler hepimiz çok mutlu olduk. Kermesin gerçekleşmesinde emeği geçen kulüp üyelerimize, yer temini sağlayan Kültürpark Tenis Kulübü’ne ve destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Gündoğdu Rotary olarak ihtiyaç duyulan her alandaki çalışmalarımıza dönem boyunca devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like