Yazın Enerjisini Evinize Taşıyın!

Modern ve çarpıcı tasarımın, çamurun en güzel tonları ile buluştuğu _41 İstanbul Serisi, hem ortama renk katıyor, hem de mercan figürlü mumlukları ile yazın enerjisini evlerinize taşıyor.

Hayvan figürlerinin de sıklıkla kullanıldığı P.Unique _41 İstanbul koleksiyonunda; altın yaldızlı geyik figürlerinden oluşan vazo ve kâseler, yalın ve modern bir tarzın temsilcisi at heykelleri öne çıkıyor.

Kadının yeni yüzyılda yeniden doğuşunu ve gerçek anlamda kendini buluşunu tasvir eden “doğum” temalı eserler, ateş ile toprağın dansının en nadide buluşması olarak incelikle düşünülmüş detayları ve şık tasarımıyla göz alıyor.

Doğanın kaynaklarından bir bütüne düşüncesi ile ağaç dalları ve seramiğin buluştuğu seramik kaşık çatal setleri ise koleksiyonun en dikkat çeken eserleri olarak beğeni topluyor.

Seramik Sanatçısı Pınar Bamyacı, nazar boncuğu figürünü mum, fincan, kase, kaşık gibi bir çok objede her biri birbirinden farklı uygulamalar halinde kullandığını belirtiyor.

Seramik ile mekânın enerjisini değiştirmek mümkün

“Eserlerimde ne tek bir renge ne de tek bir şekle sadık kalmadım. Hepsinde muhakkak bir farklılık olsun istedim. Nazar boncuğunun da farklı açılarda ve formlarda kullanmayı seviyorum” şeklinde konuşan Pınar Bamyacı sözlerine şöyle devam ediyor:

“Seramik ürünleri ile bir mekânın enerjisini tamamen değiştirmek mümkün. Ben eserlerimde mükemmelliğin peşinde olmaktan ziyade; ateş ve toprağın dansı sonucu ortaya çıkan her birinin kendine ait hikayesi olan özgünlüğe odaklıyorum. Yunus Emre’nin de dediği gibi bizler de aslında bir avuç toprak, biraz da sudan ibaretiz.”

Tasarımlarına; sanatı, tarihi, doğayı ve farklı kültürleri yansıtan P.unique Seramik’e ait ürünleri_41 İstanbul koleksiyonu dahil ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için shopier.com/puniqueseramics adresini ziyaret edebilir veya instagram hesabımızı (#puniqueseramics) takip edebilirsiniz.

P.unique Seramik _41 İstanbul Serisi ile Yaşam Alanlarına Modern ve Zarif Bir Dokunuş

P.unique Seramik bünyesinde Seramik Sanatçısı Pınar Bamyacı tarafından tasarlanan _41 İstanbul Serisi, zamansız ve göz alıcı stili ile ev ve ofislerdeki yaşam alanlarına değer katıyor. Pınar Bamyacı’nın farklı bir bakış açısı ile içindeki İstanbul’u yansıtan eşsiz eserleri ağırlıklı olarak nazar boncuklu figürlerden oluşuyor. Özgün tasarımı ile zamansız bir görünüm sunan _41 İstanbul Serisi’ndeki eserlerde yer alan nazar boncuğu figürü; mum, fincan, kase, kaşık gibi bir çok objede her biri birbirinden farklı uygulamalar halinde kullanılmış.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

MAGAZİN

Ece Üner sahte hesaplara isyan ediyor Show TV ana haber spikeri Ece Üner, sosyal medyada adına açılmış sahte…