Ege Perla’da Haziran Ayı Dopdolu

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki, İzmir’in Hoş Vakit Merkezi Ege Perla, karne tatiline özel düzenlenecek etkinliklerle, ziyaretçilerine ve çocuklara keyifli vakit sunuyor!

Ege Perla, 15-18 Haziran tarihleri arasında birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenliyor. 15-18 Haziran tarihleri arasında Ege Perla Hediye Pazarı kuruluyor. 12.00-18.00 saatleri arasında, çeşitli hediye alternatifleriyle dolu stantlar, ziyaretçilere eşsiz bir alışveriş deneyimi sunacak. Ahşap objelerden takılara, tasarım çantalardan hediyelik eşyalara ve el yapımı oyuncaklara kadar birbirinden özel ürünlerin yer aldığı Ege Perla Hediye Pazarı, G katta ziyaretçilerini bekliyor. Minik ziyaretçiler, 17-18 Haziran tarihleri arasında unutulmaz bir karne tatili ve şenlik deneyimi ile Ege Perla’da dopdolu bir hafta sonu geçirecek. İki gün boyunca gerçekleşecek bubble show, yüz boyama, sevimli karakterle buluşma, yaratıcı atölyeler ile çocuklar eğlenceli vakit geçirecek. ‘’Ege Perla Çocuk Şenliği’’ iki gün boyunca 13.00-18.00 saatleri arasında G katta minik ziyaretçilerini bekliyor.

Minikler eğlenirken; 17 Haziran 14.00’da Beste Yoga ile kadınlara özel ruh, beden, zihin bütünlüğünde, 18 Haziran Babalar Günü’nde 13.00-17.00 saatleri arasında Gelişim Analiz Uzmanlık’ın birbirinden değerli psikologları ile ‘’Babalar Günü Semineri’’nde buluşuyoruz.

Dopdolu etkinlik takvimi, kampanya ve etkinlikler hakkında detaylı bilgiler; Ege Perla web sitesi, mobil uygulama, kampanya noktası ve sosyal medya hesaplarında.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Visitİzmir yayında

İzmir Türkiye’deki dijital turizm altyapısını tamamlayan ilk şehir olduMobil turizm uygulaması Visitİzmir, 30 ilçeyi kapsayan 11 kategori ve…