Evidea’nın Yeni Sezon Pike Takımlarıyla Yaza Rengarenk Girin!

Eviniz için aradığınız her şey tek çatı altında Evidea’da!

Evidea’nın kendi markası olan Nuvomon yeni sezon pike takımlarıyla yaza damga vuruyor. Yüzde yüz pamuk kumaştan üretilen Nuvomon pike takımları, trend tasarımlarıyla da vazgeçilmeziniz olacak.

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunan Evidea, kendi markası olan Nuvomon’un yaza özel hazırlanan pike takımlarını satışa sundu. Evidea’nın en trend çizgilere sahip kaliteli pike takımları, evinize renk katacak.

Yüzde yüz pamuklu pike kumaşından üretilen pike takımları, yazın sıcak akşamlarında sizi terletmeyerek konfor sağlayacak. Her yaşa ve her tarza uygun desenleri ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken yeni koleksiyon, yaydığı aurayla enerjinizi artırırken uyku kalitenizi de yükseltecek.

Koleksiyonda pike ve pike takımı ayrı olarak satın alınabilecek. Kumaş kalitesi ile ilave konfor ve dayanıklılık sağlayan pike takımları, kullanışlı ebatlarıyla da yatağınızı daha iyi kaplayarak her zaman şık ve düzenli görünmesini sağlayacak.

Evidea’nın renkli ve kaliteli pike takımlarına Evidea mağazalarından ve evidea.com’dan ulaşabilirsiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like