Mevsim Yiyeceklerini İlk Günkülezzetiyle Saklayın

Ambalajdakihavayı alarak gıdanın etrafında bir yalıtım oluşturan Caso Vacu Onetouch VakumPompası ile gıdalardan en iyi şekilde yararlanmak mümkün

Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüksbeyaz eşya sektörlerinde kendi alanında lider 60’tan fazla markanın perakendesatışını gerçekleştiren multi brand mağaza zinciri Enplus, Caso Vacu OnetouchVakum Pompası ile mutfaklara yepyeni bir kolaylık getiriyor. Gerek yiyecekleriher zaman taze ve lezzetli tutan gerek depolama alanlarında saklanan gıdalarındaha az yer kaplamasını sağlayan bu cihaz, mutfaklardaki geleneksel kurallarıdeğiştirmeye hazırlanıyor.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte mutfakların yardımcılarıda giderek değişiyor ve gelişiyor. Her geçen gün kullanım oranı artan vakumlamacihazları, mutfakların gizli kahramanlarına dönüşerek kullanıcılara büyükkolaylık sağlarken, mutfaktaki özgürlük alanını genişletiyor. Enplusgüvencesiyle sunulan Caso Vacu Onetouch Vakum Pompası ile vakumlanan torbalar,geleneksel saklama yöntemlerine kıyasla daha az yer kaplayarak büyük avantajsağlıyor. Tüm havayı absorbe ederek yiyeceklerin çok daha uzun süre tazekalmasına katkı sunarken gıdaların saklama ömrünü uzatıyor. Böyleceyiyeceklerden en iyi şekilde yararlanılmasını sağlayarak gıda israfının daazalmasına yardımcı oluyor.

Her zaman taze, her zamanlezzetli

Mutfaklardaki gizli kahramanlarınbaşında gelen Caso Vacu Onetouch Vakum Pompası, ambalajdaki havayı alarakgıdanın etrafında hava geçirmez bir yalıtım oluşturuyor. Havayı ortadankaldırarak bakteri, küf ve maya oluşumunu önemli ölçüde azaltan bu cihaz,meyveler, sebzeler, etler gibi çabuk bozulan ürünlerin uzun süre taze ve ilkgünkü lezzetinde kalmasına yardımcı oluyor. Üstelik yiyecekler içeridekihavanın tamamen nötralize edilmesi sayesinde besin değerini de koruyor. Oksijeninyokluğu oksidasyon sürecini yavaşlatıyor ve yiyeceği en uygun durumda kalmasınakatkı sağlıyor. Fazla havanın çıkarılmasıyla kompakt hale gelen torbaların birdiğer önemli avantajı ise geleneksel yöntemlere göre daha az yer kaplaması… CasoVacu Onetouch Vakum Pompası ile vakumlanan poşetler ve ambalajlar;buzdolapları, derin dondurucular ve kiler raflarındaki depolama alanlarınınverimli bir şekilde kullanılmasına olanak tanıyor.

Kullanıcı deneyimini üstseviyeye çıkaran özellikler

Pratikliği ve sunduğu avantajlarlaher mutfakta kendine yer bulmaya başlayan Caso Vacu Onetouch Vakum Pompası,kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkaran özellikleriyle dikkat çekiyor.Kablosuz olması sayesinde tek elle rahatlıkla kullanılabilen cihaz, 150dakikaya kadar çalışabilen uzun ömürlü lityum pil ile kolaylık sağlıyor. Şarjolurken bile vakumlama özelliğini koruyan Caso Vacu Onetouch Vakum Pompası,torba tam olarak vakumlandığı anda kendi kendine duruyor. Çıkarılabilir vakumcontası sayesinde kolay temizlenen cihaz, LED göstergesi sayesinde ise gerekliyönlendirmeleri yapabiliyor. Caso Vacu Onetouch Vakum Pompası’nın yerdentasarruf sağlayan saklama için plastik kapaklı istiflenebilir cam vakumlu kapseti basınca duyarlı ve sıvı gıdalar için özellikle uygun olarak üretiliyor. Bukaplar hem mikrodalga fırında ve derin dondurucuda kullanılabiliyor hem debulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabiliyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Deniz taksi müjdesi!

Karşıyaka’da ‘deniz’ için buluştular Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İZDENİZ Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Bozoğlu ve Genel…