Bayraklı’da Hobi ve Meslek Edindirme Kurs Kayıtları Başladı

Farklı branşlarda düzenlenen hobi ve meslek edindirme kurslarında yüzlerce kadını bir araya getiren Bayraklı Belediyesinde, yeni dönem kurs kayıtları başladı. 9 branşta açılacak kurslar için kayıtlar, tüm semt merkezlerinde 15 Eylül’e kadar sürecek. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Hem eğlenmek hem de öğrenmek isteyen tüm kadınlarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

9 BRANŞTA KURS

Bayraklılı kadınlara yeni hobi alanları açmak ve meslek edindirmek için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, yeni dönemde de yüzlerce kadına ücretsiz kurs imkanı sağlayacak. Bu kapsamda takı-tasarım, resim, ahşap boyama, makrome, tel kırma, kuaförlük, bilgisayar, protez tırnak ve cilt bakımı kursları verilecek. Bayraklı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenecek kurslara tüm ilçe sakinleri ücretsiz olarak katılabilecek. Semt merkezlerinde 9 branşta açılacak hobi ve meslek edindirme kursları ile ilgili detaylı bilgiye 0232 345 00 63 telefon numarasından ulaşılabilecek. Kurs kayıtları 15 Eylül’de sona erecek.

EL EMEĞİ BAŞIMIZIN TACIDIR

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Toplumun her kesimine yönelik çeşitli kurslar düzenleyerek fırsat eşitliği sunuyoruz. Her yıl yüzlerce kadının öğrenmesine, sosyalleşmesine ve kazanç elde etmesine imkan tanıyan bu kurslardan tüm Bayraklılıların yararlanmasını temenni ediyoruz. El emeği başımızın tacıdır” dedi.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like