Gaia Project’in Hikayesi; Çeşme Kervansaray Historical Suites’te Devam Ediyor!

Gaia Project, ‘’Gaia Historical Cruises ‘’ serisinin devam etkinliğinde; Kara ve Deniz Sultanı Sultan Selim’in oğlu Sultan Süleyman’ın, 935 (1528) yılında kervansarayın inşasını emretmesiyle birlikte günümüze kadar gelen nam-ı diğer Çeşme Kervansaray Historical Suites Otel’de 9 Eylül Cumartesi günü elektronik müzik severlere inanılmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor!

Çeşme Marina’da bulunan tarihi Kervansaray; kitabesinden öğrenildiğine göre h.935 (1528) yılında Kanuni Sultan Süleyman’ın emri ile yapılmıştır. İçeri adım atıldığı anda nefes kesen mimarisi ile tarihi Kervansaray’ ın geçmişini yansıtan iç mekânın tasarımında kemerler ve sütunlar sarayların ihtişamında katılımcıları karşılıyor olacak!

Kanuni Kervansaray Historical Suites’in, Osmanlı döneminin tüm görkemini yansıtan dekorasyonu ve 15. yüzyılın atmosferinden 21. yüzyıla kadar ulaşan ustalıkla gizlenmiş teknolojisi ile elektronik müzik severler, kendilerini zaman yolculuğuna çıkmış gibi hissedecekler!

Bu muhteşem gecede Almanya’dan dünyaca ünlü DJ BORIS BREJCHA’nın plak şirketi olan FCKNGSERIOUS ekibinden MORITZ HOFBAUER live setiyle katılımcılara inanılmaz bir müzik deneyimi
yaşatacak.

Bu büyülü atmosferde dev bir ekranda visual şov hazırlayan Gaia Project; Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirerek katılımcılara etkinlik boyunca görsel bir şölen sunacak.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like