Bilet Dükkanı Sonbahara Özel Kaçırılmayacak Fırsatlar Sunuyor

Uçak bileti işlemleri, konaklama, transfer ve araç kiralama seçeneklerinin bir arada bulunduğu, hızlı, kolay ve bütüncül bir satın alma deneyimini kullanıcılarına sunan Bilet Dükkanı, seyahat severlere çeşitli ve cazip fırsatlar sunmaya tüm hızıyla devam ediyor. “Akıllı seyahat” mottosu ve avantajlı fırsatları ile dikkat çeken Bilet Dükkanı Eylül ayına özel yoğun ilgi görecek birbirinden çeşitli kampanyalarını duyurdu.

Yeni Üyelere Anında 200 TL İndirim

Bilet Dükkanı’ndan ilk alışverişini yapan üyelere anında 200 TL indirim kampanyası Eylül ayında da devam ediyor. Uçak bileti, transfer ve araç kiralama ürünlerinde geçerli olacak. Kampanya sadece yeni üye olan ve ilk alışverişini yapan kullanıcılar için geçerli olacak.

Tüm Otel Rezervasyonlarında Anında İndirim

Eylül ayı boyunca sürecek anında indirim avantajları tüm otel rezervasyonlarında da geçerli olacak. Rezervasyonlarda yapılan harcama limiti arttıkça kazanılan indirim oranı da katlanacak. 10.000-19.999 TL arası 500 TL, 20.000-29.999 TL arası 1.000 TL, 30.000 TL üstüne 1.500 TL, 40.000 TL üstüne 2.000 TL anında indirim sağlanacak.

Kampanya 1 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında devam edecek.

Bilet Dükkanı ayrıca önümüzdeki günlerde seçkin otellerle yapacağı birbirinden özel anlaşmaları duyurmaya hazırlanıyor.

Akıllı Seyahat Gününde Paranız Yüzde 25 Daha Değerli

Seyahat tutkunlarına özel olarak sunulan akıllı seyahat günü kampanyası ile her ayın 25’inde Bilet Dükkanı uygulamasından cüzdanına para yükleyen ilk 25 kişinin parası yüzde 25 değerleniyor. Limiti 1.000 TL’ye kadar olan hediye puanlar 3 gün boyunca geçerli olacak.

MetropolCard’lılara Özel 250TL Değerinde Hediye Puan

MetropolCard sahiplerine özel olarak sunulan “5.000 TL’lik Uçak Biletine 250 TL Hediye” kampanyası Eylül ayında da Bilet Dükkanı kullanıcılarına hediye puan kazandırmaya devam ediyor. 1 Eylül – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Bilet Dükkanı web sitesini veya mobil uygulamasını indirerek üyelik ve cüzdan hesabı oluşturan kullanıcılar, “MTRPL250” kodunu kullanarak yapacakları 5.000 TL ve üzeri bireysel uçak bilet alışverişlerinde 250 TL değerinde hediye puan kazanacaklar. Bu hediye puanları, kullanıcıların cüzdanlarına eklenerek 20 Ekim tarihine kadar kullanılabilecek.

Maximum Kart ile Otel ve Konaklama Harcamalarına 3 Taksit İlave

Kullanıcıların yüzünü güldürecek bir diğer kampanya ise, Maximum Kart’a ilave 3 taksit fırsatı.

1 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Bilet Dükkanı’dan Maximum Kart’la yapılacak otel ve konaklama harcamalarına ekstra 3 taksit imkanı sağlanıyor.

Maximum Kart’a Özel 200 TL Maxi Puan

1-30 Eylül tarihleri arasında Maximum Mobil’den Bilet Dükkanı Kampanyası’na katılarak, Bilet Dükkan’nda Maximum özellikli kredi kartı veya Bankamatik Kartı ile tek seferde yapılan 3.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk uçak bileti alımında araç kiralama ve transfer kullanımına 200 TL MaxiPuan kazandırıyor.

Araç Kiralamalarında Anında 100 TL İndirim

‘’Araç Kiralamalarında Anında 100 TL İndirim’’ kampanyasıyla 1 Eylül – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Bilet Dükkanı mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden yapılan araç kiralamalarında, “ARAC100” indirim kodunu kullanan üyelerin Bilet Dükkanı cüzdanına anında 100 TL indirim uygulanacak.

Transferlerde Anında 100 TL İndirim

1 Eylül – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Bilet Dükkanı mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden transfer hizmeti satın alımlarında “TRANSFER100” kodunu kullanan müşteriler anında 100 TL indirim imkanı elde edecek.

Bildirimleri Aç Kampanyaları Kaçırma

Bilet Dükkanı’nda Akıllı Seyahat saatleri fırsatları Eylül ayında da tüm hızıyla devam ediyor. Haftada bir gün 2 saat geçerli olacak avantajlı fırsatları yakalamak isteyen kullanıcılar Bilet Dükkanı mobil uygulamasını indirip bildirimleri açarak sadece uygulama üzerinden sunulacak benzersiz kampanyalardan yararlanabilecek. Eylül ayı içerisinde minimum 4 farklı günde ve sınırlı saatlerde geçerli olacak kuponlarla kullanıcılar sürpriz indirimler elde edecek.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like