Oyuk Festivali

6.‘sı gerçekleşen Barbaros Oyuk Festivalimizi geride bıraktık. Dayanışmanın en büyük örneklerini gösteren köylümüz bir festivalin daha üstesinden geldi. Gene kocaman bir aile olduğunu gösterdi. Festivale beraber hazırlandı, omuz omuza da satışını yaptı. Yorgunluğunu her akşam köy meydanında kurulan masalarda birbirine sarılarak, dans edip şarkılar söyleyerek attı.

Bu başarının sahibi elbette köyümüz ve köylümüzdür. Ancak ardında bir de görünmeyen kahramanlar var: Komite üyeleri, İzmir Büyük Şehir Belediyesi, Urla Belediyesi, Batı Urla Köyleri Derneği (BUKÖYDER), Barbaros Köy Muhtarlığı, yaptığı dev oluklarla festivalimize renk katan sanatçımız Ayten Öğütücü ve sponsorlarımız; Antonio Carraro, Same, Deutz Fahr, Singer, Mimas Gayrimenkul, Platin House, Puzzels Medya, Barbaros Hafriyat, My Dream Alaçatı, Mahir Canpolat.

Karşılamada ziyaretçilerimize verilen festival etiketlerinin sayısına bakarak festivalimize üç günde ortalama 11.500 kişinin geldiğini gözlemledik.

Bu yıl bir kez daha anladık ki; festivalin imece ruhunu desteklemesıinin olumlu yansımaları festivalin geleceği bakımından sevindiricidir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like