Akdeniz Esintisini Yılbaşı Sofranıza Taşıyın

Coastal Homes stil sahibi masa ve sandalye tasarımlarıyla yeni yıl kutlamalarının konfor eşlikçisi olmaya aday

Yeni yıla sayılı günler kala, 2024’ü evde sevdikleriyle birlikte yılbaşı ışıltısını yansıtan şık davet sofralarında karşılamak isteyenler için heyecan dolu hazırlıklar başladı. İlhamını evde geçirilen her anı özel kılma düşüncesinden alan Coastal Homes, Akdeniz esintisini yansıttığı masa ve sandalyeleriyle davetkâr yılbaşı sofralarına stil ve konfor katıyor.

Sunduğu lezzetler ve yarattığı ambiyansla yeni yıl heyecanını ve sıcaklığını hafızalara kaydeden yılbaşı sofraları, stil sahibi masa ve sandalye tasarımlarıyla dekorasyonda fark yaratıyor. Kendine özgü tasarım diliyle mobilya endüstrisine yüksek bir gusto kazandıran Coastal Homes, Akdeniz’in ruhunu yılbaşı sofralarına taşıyacak masa ve sandalye tasarımlarıyla davetkar bir görünüm yaratmak isteyenleri cezbediyor. Doğanın kalbindeki ahşabı sıcak renkler ve sofistike bir yaklaşımla yorumlayan Coastal Homes, koleksiyonunda yer alan masa ve sandalyeler ile şıklığın yanı sıra konfor ve fonksiyonelliği de bir arada sunuyor.

Coastal Homes’un masa ve sandalye koleksiyonunun yanı sıra Akdeniz stilinin çizgisini taşıyan tüm koleksiyona https://www.coastalhomes.com.tr adresinden ulaşmak mümkün.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

“Çarşamba Sohbetleri”

Seferihisar Belediyesi “Çarşamba Sohbetleri” başladı Seferihisarlı kadınları hukuki hakları ve psikolojik sağlıkları konusunda bilgilendirmek ve bu konuda bilinçlendirmeyi…