Sevgililer Günü İçin En Güzel Hediyeler Paşabahçe Mağazaları’nda

Paşabahçe Mağazaları, anlamlı ve kalıcı hediyeler için en çok tercih edilen adreslerden biri olmaya devam ediyor. Sevgililer Günü’nde de sevginizi anlatacak en özel hediyeleri sunan Paşabahçe Mağazaları, unutulmaz anılar yaratmanıza yardımcı oluyor.

 Paşabahçe Mağazaları, yılın en romantik günü olan Sevgililer Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere özgün hediye alternatifleri sunuyor. Hediye setlerinden kupa ve fincan takımlarına, çerçevelerden kalp tasarımlı ürünlere kadar yüzlerce özel hediye Paşabahçe Mağazaları’nda sevdiklerine sevgisini en güzel şekilde anlatmak isteyenleri bekliyor.

Baş başa kutlamalar için 2’li setler 

Hayat boyunca keşiflere yol arkadaşlığı yapmak için, hayatın detayda güzel olduğundan yola çıkarak bir araya getirilen ürünlerden oluşan Meraklısına bardak setleri, keyifli anlara eşlik eden Cheers 2’li kadeh seti, içli dışlı 2’li bardak, Ali Bakova ‘Zoe’ 2’li bardak seti ve romantik anların vazgeçilmezi olacak Butik Çikolata Mum Seti Sevgililer Günü için öne çıkan hediye alternatifleri arasında yerini alıyor.

Aşkınız kadar kalıcı hediyeler

Paşabahçe Mağazaları’nın butik koleksiyonlarındaki özgün hediyeler bu özel günün hatırasını aşkınız kadar kalıcı kılıyor.  Paşabahçe Mağazaları ve Pera Müzesi iş birliğiyle, Pera Müzesi’nin 10. yılı için özel olarak üretilen, Göksu’da sandal gezisi yapan insanların betimlendiği Göksu Sefası El Aynası, zaman kavramından yola çıkarak tasarlanan ‘Zaman-sız’ temalı ürünlerden Astronomik Yazı Seti, üzerinde dünya haritasının yer aldığı Dünya Puro Küllüğü ve yalın şıklığıyla dikkat çeken, 2 kişilik bir strateji oyunu olan Cam Xox sevdiklerine özel hediye arayanlar için çeşit sunuyor.

İçinizi ısıtacak kupa ve bardak setleri

Selçuk Demirel Kalp Porselen Kupa Seti, Kalbini Aç Seramik Kupa, Hearts Porselen Espresso ve çay fincanları sevdiklerinizle yapacağınız keyifli sohbetlerin vazgeçilmezi olmaya aday. “Bazı kelimeler çok daha güzel” mottosuyla hazırlanan ve 7’den 70’e herkesin yoğun ilgisini çeken ürün gruplarından biri olan Lugat365 serisinde yer alan Lügat Aşk Porselen Kupa ise küçük hediyelerle büyük mutluluklar vermek isteyenlerin tercihi oluyor.

 

Sevgililer Günü hediyeniz için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like